Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: A Telltale Games Series

More
04 Dec 2015 09:02 #172224 by Παντελής Δασκαλέλος

Νέο Adventure με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη.

Τα φετινά The Game Awards μας επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις και μία από αυτές είναι η ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Batman: A Telltale Games Series.

Η Telltale Games είναι γεγονός ότι εξελίσσεται σε μια από τις πιο δραστήριες εταιρείες της βιομηχανίας των video games, αφού μόλις πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινώσει ότι εργάζεται πάνω στην δεύτερη σεζόν του Game of Thrones. Να σημειωθεί ότι στα projects της εταιρείας “τρέχει” και το Minecraft: Story Mode.
Με βάση τα όσα ανέφερε ο Kevin Bruner, o πρόεδρος και συνιδρυτής της Telltale Games, στα The Game Awards, στο νέο Batman οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και του μυαλού του Bruce Wayne και να νιώσουν το αίσθημα ευθύνης που αισθάνεται ο δημοφιλής ήρωας καθώς προσπαθεί να σώσει την πόλη του από την διαφθορά και το έγκλημα.

Το Batman: A Telltale Games Series θα κυκλοφορήσει το 2016 για PC, PS4, Xbox One, iOS και Android. Είναι πιθανό να το δούμε και σε αμφότερα τα PS3 και Xbox 360, αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά όλα τα format κυκλοφορίας του.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2016 15:25 #178381 by ΣΤ
Στα πλαίσια της έκθεσης SXSW η Telltale αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την αναμενόμενη σειρά της.
Καταρχάς πλέον γνωρίζουμε πως το πρώτο επεισόδιο έρχεται κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Δυστυχώς όμως σύμφωνα με την Telltale δεν υπάρχει κάτι για να μας παρουσιάσει προς το παρόν μιας και οι προσπάθειες της είναι ακόμη στραμμένες στην ολοκλήρωση του σεναρίου.
Οι developers δήλωσαν πως θα εστιάσουν εξ ολοκλήρου στον χαρακτήρα του Bruce Wayne/Batman αφήνοντας απέξω χαρακτήρες όπως ο Robin, o Nightwing και η Batgirl. Ο Bruce Wayne θα εμφανίζεται εξίσου όσο και ο Batman και ως παίκτες θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να προσεγγίσετε μια κατάσταση ως Bruce ή ως Batman.
Διαβάστε αναλυτικά για το Batman: A Telltale Games Series εδώ.

More
19 Jul 2016 23:51 #184841 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Στα 20 ευρώ για προαγορά το έβαλαν στο steam. Δύσκολα θα το πάρω full price. Θα περιμένω reviews και ανάλογα. Η Telltale είναι μια απογοήτευση.

More
20 Jul 2016 10:31 #184851 by Tony
To trailer ήταν απαράδεκτο! Αν είναι έτσι και το game , θα το περιμένω στο xbox gold ,γιατί λεφτά για αυτή την ιεροσυλία δεν δίνω!
Το ποτήρι ξεχύλισε στο τέλος όταν ο bruce λέει με χαμογελάκι "let's save the city".Ό,τι να'ναι πραγματικά!
Μου φαίνεται θα του αλλάξουν τα φώτα με αυτά που είδα! Αν ήθελαν "χιούμορ" ας έπαιρναν καναν nightwing,flash,green lantern ...τόσοι ωραίοι χαρακτήρες υπάρχουν! Αλλά επέλεξαν τον batman γιατί είναι χαλαρά ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας σε κομικς ever και είπαν να αρμέξουν!
Περίμενα πολλά περισσότερα μετά το το τρομερό wolf among us Που τέλειωσα...

More
20 Jul 2016 12:30 #184858 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

tonyler wrote: To trailer ήταν απαράδεκτο! Αν είναι έτσι και το game , θα το περιμένω στο xbox gold ,γιατί λεφτά για αυτή την ιεροσυλία δεν δίνω!
Το ποτήρι ξεχύλισε στο τέλος όταν ο bruce λέει με χαμογελάκι "let's save the city".Ό,τι να'ναι πραγματικά!
Μου φαίνεται θα του αλλάξουν τα φώτα με αυτά που είδα! Αν ήθελαν "χιούμορ" ας έπαιρναν καναν nightwing,flash,green lantern ...τόσοι ωραίοι χαρακτήρες υπάρχουν! Αλλά επέλεξαν τον batman γιατί είναι χαλαρά ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας σε κομικς ever και είπαν να αρμέξουν!

Το Wolf Among us είναι το μόνο πραγματικά αξιόλογο παιχνίδι της Telltale που έχω παίξει. Το walking dead ήταν καλό σαν στορυ με ωραίους χαρακτήρες, αλλά αυτό το παραμυθάκι της Telltale ότι οι επιλογές σου μετράνε πρέπει να τελειώσει. Κούρασαν.

More
20 Jul 2016 12:59 #184863 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

tonyler wrote: To trailer ήταν απαράδεκτο! Αν είναι έτσι και το game , θα το περιμένω στο xbox gold ,γιατί λεφτά για αυτή την ιεροσυλία δεν δίνω!

Ένα trailer έχει βγει μόνο, το παιχνίδι να το κρίνεις όταν με το καλό το παίξεις...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
20 Jul 2016 13:01 #184864 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Shikabane_Hime7 wrote: Το Wolf Among us είναι το μόνο πραγματικά αξιόλογο παιχνίδι της Telltale που έχω παίξει. Το walking dead ήταν καλό σαν στορυ με ωραίους χαρακτήρες, αλλά αυτό το παραμυθάκι της Telltale ότι οι επιλογές σου μετράνε πρέπει να τελειώσει. Κούρασαν.

True, ακόμη και π.χ. στο 1ο The Witcher, οι επιλογές μετράνε πειρσσότερο και γενικότερα στην πλειοψηφία των RPGs.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
20 Jul 2016 14:15 - 20 Jul 2016 14:17 #184870 by Tony

TheRedWood wrote:

Ένα trailer έχει βγει μόνο, το παιχνίδι να το κρίνεις όταν με το καλό το παίξεις...

Μα δεν το εκρινα. Για το trailer μίλησα.
Αν έχεις παίξει παιχνιδι της telltale τοτε θα ξέρεις οτι μισό trailer ειναι υπέρ αρκετό για να κρίνεις παιχνιδι(που μάλλον δεν αξίζει να λεγεται ετσι) της.
Last edit: 20 Jul 2016 14:17 by Tony.

More
20 Jul 2016 14:20 #184871 by Χρήστος Φλεβοτόμος
Sorry, αλλά κι εγώ από όσο μπορώ να κρίνω από τα trailers για το νέο Batman game δεν με πολυψήνει. Διαφωνώ με την νέα animated προσέγγιση της Telltale. Το μόνο ενδιαφέρον είναι ίσως η εναλλαγή των χαρακτήρων Batman/Bruce Wayne στο παιχνίδι. Δεν μου φαίνεται τόσο σοβαρή η προσπάθεια της εταιρείας όσο αυτή της Rocksteady στα Batman Arkham Series. Προσωπικά από όσα έχω δει και έχω διαβάσει δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω πολλά από το συγκεκριμένο game.

More
20 Jul 2016 14:35 #184875 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τι να λέμε ρε παιδιά, είναι απαράδεκτη εταιρία. Ακούστε εδώ τι είχαν κάνει οι αθεόφοβοι στο game of thrones σε ένα από τα επεισόδια: Σου δινόταν η επιλογή να πάρεις μαζί ή όχι τοξότες συμμάχους όταν πήγαινες σε ένα κάστρο. Εγώ τους είχα πάρει μαζί και στο επόμενο επεισόδιο όταν γύρισα στο κάστρο μου ήμουν χωρίς τους τοξότες οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί και ο λοχαγός των τοξοτών βρέθηκε, ενώ στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου ήταν δίπλα μου, αιχμάλωτος των κακών ξέρω γω. Προχειρότητα, glitches, ηλίθια quick actions, προβλήματα με το frame rate και υποτιθέμενες επιλογές που επηρεάζουν την ιστορία, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το τέλος είναι πάντα το ίδιο. Στο πρόσφατο πχ Walking Dead με την Michonne σε μία περίπτωση είχε 4 διαφορετικές επιλογές και όποια και να έκανα(μετά από 4 loads πριν την επιλογή...) γινόταν το ίδιο και δεν είχε κανένα νόημα.