Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Pillars of the Earth

More
12 Nov 2015 21:00 #171045 by Παντελής Δασκαλέλος

Νέο interactive Adventure από την Daedalic Entertainment.

H Daedalic Entertainment ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του The Pillars of the Earth, ενός νέου Adventure βασισμένου στο ομώνυμο βιβλίο του Βρετανού συγγραφέα Ken Follett.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα, το The Pillars of the Earth θα διηγείται με έναν νέο πιο “interactive” τρόπο τα γεγονότα του βιβλίου. To τελευταίο λαμβάνει χώρα χρονικά στον 12ο αιώνα στην φανταστική πόλη Kingsbridge. Οι τρεις πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η Aliena, μια νεαρή ευγενής, ο Jack, ένας φιλόδοξος αρχιτέκτονας και ο Phillip, ένας μοναχός.
Η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης που τα τελευταία χρόνια μας έχει προσφέρει αρκετά αξιόλογα Adventures, όπως το The Dark Eye: Memoria και το Goodbye Deponia, δήλωσε ότι συνεργάζεται στενά τόσο με τον εκδοτικό οίκο του Ken Follett, όσο και με τον ίδιο τον συγγραφέα με στόχο να προσφέρει μια όσο το δυνατόν πιο πιστή μεταφορά του έργου του. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017, παράλληλα με την τρίτη νουβέλα της σειράς Kingsbridge του Βρετανού συγγραφέα. Να θυμίσουμε ότι το The Pillars of the Earth εκδόθηκε το 1989, ενώ το 2007 κυκλοφόρησε το sequel του που έφερε τον τίτλο World Without End.

Εσάς πώς σας φαίνεται το The Pillars of the Earth; Έχετε διαβάσει το ομώνυμο βιβλίο;

To The Pillars of the Earth θα κυκλοφορήσει το 2017 για PC, PS4, Xbox One, Mac, Linux, iOS και Android.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2015 21:15 #171048 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Έχει υπάρξει και τηλεοπτική σειρά εννιά επεισοδίων το 2010, προφανώς θα υπάρχει σχετική σύνδεση και μ' αυτή, μετά το βιβλίο. Το πρώτο έτυχε να υποπέσει στην αντίληψή μου πριν από δυο μέρες: www.imdb.com/title/tt1453159/

More
03 Feb 2017 13:48 #193419 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεύτερο βίντεο

Στο δεύτερο βίντεο του The Pillars of the Earth βλέπουμε απλά διάφορες σκηνές από το σενάριο που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και μια ανατριχιαστική δολοφονία.

More
29 Aug 2017 22:31 #204547 by Γιώργος Τζίτζιφας
Το έπαιξα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μόλις παρήγγειλα το βιβλίο και θα ξεκινήσω και την ομόνυμη σειρά. Φοβερό immersion, το καταχάρηκα, είχα κιόλας καιρό να παίξω point & click adventure.

More
12 Sep 2017 21:10 #205389 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ken Follett's The Pillars of the Earth: Book One: From the Ashes Review

Διαβάστε το review του παιχνιδιού από τον Γιώργο Τζίτζιφα και πείτε μας την άποψη σας!

More
25 Dec 2017 04:11 #210512 by Angel
Replied by Angel on topic The Pillars of the Earth
Ανακοινώθηκε το Book 2

Η Daedalic Entertainment και η Kalypso Media ανακοίνωσαν ότι το Ken Follett’s The Pillars of the Earth: Book 2 θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου 2018.

Στη συνέχεια της ιστορίας, οι πρωταγωνιστές Jack και Aliena έχουν μεγαλώσει, ωριμάσει και δίνουν μάχη για να σώσουν το Kingsbridge από τον William Hamleigh. Οι συρράξεις στο δεύτερο βιβλίο θα είναι πολλές και θα πρέπει να πάρετε κρίσιμες και δύσκολες αποφάσεις που θα επηρεάσουν το ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Θυμίζουμε ότι αν αγοράσετε την retail έκδοση του παιχνιδιού τότε θα αποκτήσετε και τα Books 2 και 3 όταν κυκλοφορήσουν.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ για το Book 2:

Το Ken Follett’s The Pillars of the Earth Book 3 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One τον Μάιο του 2018.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
29 Jun 2019 19:33 #225646 by Σπύρος Σολανάκης
Έχοντας ξεκινήσει τα πρώτα chapters του, μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Η πλοκή εξελίσσεται αργά, όμως οι χαρακτήρες με κάνουν να θέλω να συνεχίσω παρακάτω. Έχω απορία συνεχίζοντας αν οι επιλογές μου θα έχουν αντίκρυσμα και θα επηρεάζουν την ιστορία. Μέχρι στιγμής, με έχει κάνει να βυθιστώ στο μεσαιωνικό του setting και να θέλω να ασχοληθώ και με τη σειρά ή τα βιβλία του Ken Follet. Τα γραφικά του είναι ξεχωριστά και είναι μια ωραία απόδραση από τα 3D γραφικά των σύγχρονων κονσολών.
Παραθέτω και μερικά screenshots από την πρώτη μου εμπειρία στο PS4.
Attachments: