Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sound of Drop – Fall Into Poison

More
07 Nov 2015 05:57 - 07 Nov 2015 05:58 #170744 by Γιάννης Μοσχονάς
Η κατηγορία των visual novels περιλαμβάνει στις τάξεις της απίθανα αφηγηματικά "διαμάντια" που ξεπερνούν κατά πολύ την εξιστόρηση των περισσοτέρων videogame genres αλλά δεν της έχει δοθεί όση προσοχή της αξίζει, ένα γεγονός στο οποίο φιλοδοξώ να βάλω τέλος. Ξεκινώ την περιπλάνηση μου στις μαγευτικές ιστορίες των visual novels από το Sound of Drop - Fall Into Poison που αφηγείται μια δραματική ιστορία με έντονα στοιχεία υπερφυσικού τρόμου.

Παίζοντας το θα μάθετε την ιστορία δύο μαθητριών που πηγαίνουν στο τοπικό ενυδρείο της πόλης για να σπάσουν πλάκα με τους αστικούς μύθους που το περιβάλουν αλλά εγκλωβίζονται σε ένα σκοτεινό κόσμο όπου οι υποθαλάσσιοι φίλοι μας είναι αδυσώπητοι, το αίμα ρέει ποτάμι και ολόκληρο το κτίριο του ενυδρείου στοιχειώνεται από το απύθμενο μίσος ενός εκδικητικού πνεύματος. Είναι τόσο καλή η υπόθεση και τόσο ομαλό το ξεδίπλωμα της που πραγματικά λυπήθηκα όταν αντίκρισα τους τίτλους του τέλους μετά από μόλις 6 ώρες ενασχόλησης.
Last edit: 07 Nov 2015 05:58 by Γιάννης Μοσχονάς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2015 22:29 #170773 by Kάτια Στασινοπούλου
Μου αρέσει η υπόθεση του θα το έχω στα υπόψη μου προσεχώς. Τωρα παίζω το Kara no Shojo 2 που είναι πολύ καλό. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.