Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Beyond Eyes

More
22 Jun 2015 20:33 - 22 Jun 2015 21:10 #163109 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Στο Beyond Eyes παίρνετε τον ρόλο της Rae, ενός δεκάχρονου τυφλού κοριτσιού που λόγω ενός παιδικού τραύματος φοβάται να βγει και να περιπλανηθεί στον έξω κόσμο. Φυσικά αυτό αλλάζει όταν χάνει την γάτα της και αναγκάζεται - με την βοήθεια μας- να βγει έξω και να την ψάξει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Last edit: 22 Jun 2015 21:10 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2015 17:09 #170544 by Παντελής Δασκαλέλος
Δεν σας κρύβω ότι όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ε3 το Beyond Eyes είπα στο εαυτό μου, "αυτό το game πρέπει να το παίξω οπωσδήποτε". Η θεματολογία του και μόνο ήταν αρκετή για να μου κινήσει την περιέργεια. Προσωπικά δεν θυμάμαι κάποιο άλλο game στο οποίο να ελέγχεις έναν τυφλό πρωταγωνιστή. Ο αρχικός ενθουσιασμός μου άρχισε να φθίνει, όταν το έπιασα στα χέρια μου, καθώς το gameplay δεν κατάφερε να με κερδίσει. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα... walking simulator με ελάχιστους γρίφους, ενώ η όποια αλληλεπίδραση με το περιβάλλον είναι μηδαμινή. Το φινάλε του πάντως με κέρδισε και με έκανε να βουρκώσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκα αποζημιωμένος για τις τέσσερις περίπου ώρες που του αφιέρωσα. Προσωπικά θα το σύστηνα μόνο σε Achievement hunters, καθώς μπορείτε να μαζέψετε τα 1000G του χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ. .

More
02 Jun 2016 22:43 #182175 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Η τιμή διάθεσής του σε συνδυασμό μ' αυτά που προσφέρει είναι υπερβολική και εντελώς αδικαιολόγητη. Το τερμάτισα μέσα σε 100 λεπτά και παρά την ενδιαφέρουσα έως και όμορφη προσπάθεια να αποδοθεί το περιβάλλον μέσα από τις τεσσερις αισθήσεις ενός νεαρού τυφλού κοριτσιού, το gameplay ήταν υπερβολικά "άδειο". Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "walking simulator", ενώ και το σενάριο τελικά δε με κάλυψε προσωπικά. Γενικότερα, ο τίτλος θα μπορούσε να εμπλουτιστεί με περισσότερα στοιχεία. Έχουμε δει πολύ πληρέστερες indie δημιουργίες.