Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones: A Telltale game series

More
25 Mar 2015 00:41 #158484 by Πιέρρος Φουστέρης
Game of Thrones: A Telltale Series - Episode 3 review!

Η Telltale Games επιστρέφει, λίγες μέρες μετά από το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Tales from the Borderlands, στο προσκήνιο της gaming επικαιρότητας, με το τρίτο επεισόδιο της σειράς Game of Thrones: A Telltale Series. Το λογοτεχνικό, τιτάνιο έργο του George R.R. Martin εμφανίζεται επιβλητικό και συνδυάζεται άψογα με το κορυφαίο voice acting, όπως το χαρακτηρίζει ο Παντελής. Δυστυχώς, το τρίτο επεισόδιο παρουσιάζει μία ομοιότητα με το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Tales from the Borderlands, το οποίο είναι η μικρή διάρκεια. Μακάρι να μην μας συνηθίσει σε κάτι τέτοια η Telltale Games, διότι το έργο που φτιάχνει μας κάνει να τη συμπαθούμε όλο και περισσότερο! Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας! Παρακολουθήστε, επίσης, το trailer του τρίτου επεισοδίου, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στο κανάλι της Telltale Games!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2015 16:32 #159435 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά από την κρυάδα του δεύτερου επεισοδίου, δεν περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά ευτυχώς η Telltale Games με διέψευσε. Έχοντας παίξει όλες τις τελευταίες δημιουργίες της οφείλω να ομολογήσω ότι τόσο καλό storytelling είχα να δω από το The Walking Dead: Season Two. Όταν έπαιζα το game τα είχα δει όλα και ανά 5-10 λεπτά έβγαζα συνεχώς διάφορα επιφωνήματα. Χωρίς να το καταλάβω είχα βρεθεί στην θέση των πρωταγωνιστών και ζούσα το δράμα τους. Δεν ξέρω πολλά games που να μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους ψάχνουν δυνατές στιγμές από ένα Adventure.

More
05 Jun 2015 10:55 #162280 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Υποψιάζεται κανείς ποιός είναι
Warning: Spoiler!

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
05 Jun 2015 18:38 #162304 by Παντελής Δασκαλέλος
Εκεί που το τρίτο επεισόδιο μου είχε αφήσει ελπίδες ότι τελικά θα βλεπαμε κάτι καλό εν τέλει στην σειρά, ήρθε το τέταρτο για να τις ρίξει στον Καιάδα. Πιο βαρετό, πιο ανούσιο και πιο αδιάφορο επεισόδιο δεν έχω ξαναπαίξει σε κανένα Adventure της Telltale Games. Ειλικρινά αν είχα πληρώσει για να το παίξω θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω. Ένα θα πω μπορείτε να πάτε στο πέμπτο (όταν με το καλό κυκλοφορήσει) χωρίς καν να το παίξετε. Εγώ πέταξα δύο ώρες από την ζωή μου, μην κάνετε κι εσείς λοιπόν το ίδιο λάθος.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

More
05 Jun 2015 19:24 #162306 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Και να φανταστείς παράτησαν το Wolf Among Us γι'αυτό...

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
04 Mar 2016 13:29 #177492 by Παναγιώτης Τσιάτσος
To βίντεο είναι γεμάτο από spoilers καθώς πρόκειται για τα τελικά special stats μου από το playthrough που πραγματοποίησα:

More
04 Mar 2016 17:22 #177499 by A
Θα πω ότι θεωρώ το game of thrones το πιο αποτυχημένο παιχνίδι της telltale. Εχω παίξει μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς και ειλικρινά δεν πρόκειται να ο συνεχίσω. Είμαι φαν της εταιρίας αλλα πολλά λάθη ίδιες επιλογές και γενικά κουράζει. Επειδή έχω ολα τα game της ίσως το πάρω σε δισκάκι αν το βρω σε πολύ χαμηλή τιμή μετά απο καιρό... :unsure:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
11 Mar 2016 15:03 #177832 by Omnibot
Αν και τα γραφικά είναι χάλια, έχει αρκετό σασπένς όπως και όλα τα games της Telltale. Εμένα προσωπικά μου άρεσε αρκετά, αλλά μόνο οι fans της σειράς θα το απολαύσουν 100%.

More
03 Jun 2016 01:14 #182183 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το παιχνίδι ενδείκνυται για τους fans των βιβλίων και της τηλεοπτικής σειράς. Λόγω του γεγονότος ότι ξεκινά από τα μέσα του τρίτου βιβλίου και το προτελευταίο επεισόδιο του ίδιου κύκλου της σειράς, είναι αδύνατο να μπορέσει να το παρακολουθήσει όποιος δε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Δίνεται έμφαση στους διαλόγους, αλλά ταυτόχρονα θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία στα μονοπάτια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν οι απαντήσεις του κάθε χαρακτήρα. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και το κλίμα του κόσμου του George Martin μεταφέρεται πιστά. Το voice acting κλέβει τις εντυπώσεις, τόσο με τους ηθοποιούς της σειράς που δανείζουν και πάλι τη φωνή τους, όσο και με όλους τους υπόλοιπους. Πάντως στο Game of Thrones συνάντησα το πιο έντονο aliasing που έχω δει ποτέ. Αλλά και πάλι, όταν έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς πέρα απ' το Τείχος ή στο King's Landing, δύσκολα μπορείς να αρνηθείς.

More
28 Mar 2019 12:29 - 28 Mar 2019 12:38 #224376 by Blood Prince
Με βάση τα σχόλια και τα review αντιλαμβάνομαι τον λόγο που έκλεισε η Telltale games και νιώθω ευτυχής που δεν αποφάσισα να ξοδέψω 35-40 € για να το αγοράσω.

Πιστεύω πως ο Martin θα έπρεπε να εμπιστευτεί άλλη εταιρία. H CD Projekt Red θα ήταν αρκετά ιδανική ώστε να αναπτύξει ένα παιχνίδι του βεληνεκούς της τηλεοπτικής σειράς και των βιβλίων του κόσμου της φωτιάς και του πάγου και μακάρι να δούμε μια αξιόλογη μεταφορά της σειράς στα videogames μέσα στα επόμενα χρόνια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Mar 2019 12:38 by Blood Prince.