Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Blackwell Epiphany

More
04 Aug 2014 06:17 #147548 by Γιάννης Μοσχονάς
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ανακαλύπτεις αριστουργηματικά παιχνίδια παίζοντας την τέταρτη, πέμπτη κ.τ.λ. συνέχεια τους χωρίς να έχεις ασχοληθεί ούτε λεπτό με τα προηγούμενα. Φανταστείτε λοιπόν τον εκνευρισμό μου όταν τερμάτισα το The Blackwell Epiphany! Το εν λόγω adventure που αποτελεί το πέμπτο και τελευταίο μέρος μιας πενταλογίας, είναι τόσο ποιοτικό που με έβαλε στην πρίζα να τερματίσω όλο το franchise από την αρχή :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Στο επίκεντρο της noir πλοκής του είναι μια γυναίκα που μπορεί να συνομιλεί και να βοηθά τα πνεύματα στο πέρασμα τους προς τον άλλο κόσμο και ένα φάντασμα που την βοηθά στο να έχει πρόσβαση σε περιοχές που δεν μπορεί να μπει. Χιούμορ και δραματικές καταστάσεις είναι σφιχτά δεμένες σε όλη την διάρκεια του Blackwell Epiphany, η αφθονία σε έξυπνους και ουσιαστικούς διαλόγους με ικανοποίησε απόλυτα και έρχεται καπάκι το φοβερό voice acting και η μουσική επένδυση για να συμπληρώσει το μωσαϊκό της πώρωσης. Πάντοτε εκτιμώ τα adventures που μας προσφέρουν λογικούς γρίφους για να επιλύσουμε αλλά με "χάλασε" λίγο η απουσία ενός πλήκτρου που θα εμφανίζει όλα τα σημεία αλληλεπίδρασης επί της οθόνης προς αποφυγή του pixel hunting. Αν ψάχνετε για καλό adventure για να γεμίσετε τις ώρες σας, η πενταλογία των Blackwell είναι ότι ακριβώς ζητάτε :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

04 Aug 2014 10:12 #147549 by GameWorld
Replied by GameWorld on topic The Blackwell Epiphany

Blood King wrote: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να ανακαλύπτεις αριστουργηματικά παιχνίδια παίζοντας την τέταρτη, πέμπτη κ.τ.λ. συνέχεια τους χωρίς να έχεις ασχοληθεί ούτε λεπτό με τα προηγούμενα. Φανταστείτε λοιπόν τον εκνευρισμό μου όταν τερμάτισα το The Blackwell Epiphany! Το εν λόγω adventure που αποτελεί το πέμπτο και τελευταίο μέρος μιας πενταλογίας, είναι τόσο ποιοτικό που με έβαλε στην πρίζα να τερματίσω όλο το franchise από την αρχή :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Στο επίκεντρο της noir πλοκής του είναι μια γυναίκα που μπορεί να συνομιλεί και να βοηθά τα πνεύματα στο πέρασμα τους προς τον άλλο κόσμο και ένα φάντασμα που την βοηθά στο να έχει πρόσβαση σε περιοχές που δεν μπορεί να μπει. Χιούμορ και δραματικές καταστάσεις είναι σφιχτά δεμένες σε όλη την διάρκεια του Blackwell Epiphany, η αφθονία σε έξυπνους και ουσιαστικούς διαλόγους με ικανοποίησε απόλυτα και έρχεται καπάκι το φοβερό voice acting και η μουσική επένδυση για να συμπληρώσει το μωσαϊκό της πώρωσης. Πάντοτε εκτιμώ τα adventures που μας προσφέρουν λογικούς γρίφους για να επιλύσουμε αλλά με "χάλασε" λίγο η απουσία ενός πλήκτρου που θα εμφανίζει όλα τα σημεία αλληλεπίδρασης επί της οθόνης προς αποφυγή του pixel hunting. Αν ψάχνετε για καλό adventure για να γεμίσετε τις ώρες σας, η πενταλογία των Blackwell είναι ότι ακριβώς ζητάτε :icon applaud: :icon applaud: :icon applaud:

Reply tetsting to the topics

More
04 Aug 2014 10:33 #147550 by Νικολής Ασημάκης
Είχα αγοράσει σε εκπτώσεις στο steam όλη τη σειρά Blackwell, από τη στιγμή που το Resonance της ίδιας εταιρίας το είχα λατρέψει. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα, καθώς δεν έχω πολύ όρεξη για adventure, αλλά όταν μου έρθει όρεξη, θα φύγουν το ένα μετά το άλλο.