Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lara Croft and the Temple of Osiris

More
23 Jul 2014 18:40 #146944 by Παναγιώτης Φιλίππου
To Temple of Osiris αποτελεί sequel του Lara Croft and the Guardian of Light. Θα μπορείτε να παίξετε ολόκληρο το campaign μόνοι σας, αλλά θα υποστηρίζει και co-op έως τεσσάρων παικτών. Εάν παίξετε σε co-op έχετε την επιλογή να επιλέξετε μεταξύ της Lara, ενός κυνηγού θησαυρών με το όνομα Carter Bell και τους θεούς Osiris και Isis. Στην νέα περιπετεια της Lara θα μπορέσετε να ανακαλύψετε κάποια από τα μυστικά της Αιγύπτου.

[BBvideo 560,340:1xuuslkr]
[/BBvideo:1xuuslkr]

Το Lara Croft and the Temple of Osiris θα είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσετε για PC, PS4 και Xbox One στις 9 Δεκεμβρίου. Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο του GameWorld .

Παιδιά τι λέτε εσείς; Έχετε παίξει το προηγούμενο; Πως σας φαίνεται θα αξίζει το sequel;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2014 00:15 #146967 by Cris Andres Seirlis
κοίτα πάντα τα παιχνίδια Lara croft ήταν γεμάτα καταιγιστικό περιεχομενο και σου έβγαζαν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα τώρα για το αν θα αξίζει η οχι είναι το πως φαίνεται στον καθεναν

More
24 Jul 2014 05:26 #146975 by Γιώργος Λόλας
Το Guardian of Light μου άρεσε αρκετά και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με το sequel. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και στο co-op.

More
25 Jul 2014 00:48 #147035 by Μάρκος Ασκανιάν
Σαν co-op λέει γιατί το μονό ήταν ψιλοβαρετό. Από κει και πέρα εγώ προσωπικά είμαι περισσότερο φαν του κλασσικού Tomb Raider gameplay.

Adododo!!!

More
25 Jul 2014 01:08 #147040 by Trifon
Ωραίο game όπως και το προηγούμενο στη σειρά.

More
22 Aug 2014 13:54 #148137 by Peter Fetsis
Είμαι Fan της "σειράς" Τomb raider Και φυσικά θα το τιμήσω ...

More
10 Dec 2014 14:05 #153980 by Μάνος Γρυπάρης
Γράφω αυτή τη στιγμή το review το οποίο ανεβαίνει σε λίγη ώρα. Δείτε μερικά screenshots.

Η Lara μας "ξεφούσκωσε". Πάντως το παιχνίδι είναι στα πρότυπα του Guardian of Light με Co-Op 2-4 παικτών και πολλά Unlockables.

Διάρκεια 5-6 ώρες

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
07 Feb 2015 17:31 #156451 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Διάβαζα κι εγώ αμέριμνος το review του Μάνου και ξαφνικά πέφτω πάνω σ' αυτή την είδηση!

Η σχέση της πεολειχίας στην αρχαία Αίγυπτο με το θεό Όσιρις

Η παλαιότερη καταγραφή πεολειχίας χρονολογείται στην εποχή των αρχαίων Αιγύπτιων και σχετίζεται με το μύθο της ανάστασης του Όσιρις. Σύμφωνα με το μύθο, ο Όσιρις δολοφονήθηκε από τον αδελφό του, Σεθ, ο οποίος τον έκοψε σε κομμάτια που τα διασκόρπισε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Ίσις, η αδελφή και σύζυγος του Όσιρις, ξεκίνησε ένα επικίνδυνο ταξίδι προκειμένου να συγκεντρώσει όλα τα κομμάτια του θεού και να τον ξαναφέρει στη ζωή. Πράγματι κατάφερε να τα συγκεντρώσει όλα, εκτός από ένα: το πέος του. Μη θέλοντας να αφήσει νεκρό τον εραστή της, έφτιαξε ένα πέος από πηλό και του χάρισε ξανά τη ζωή με πεολειχία.

Πιθανότατα, εκεί οφείλεται η θρησκευτική σύνδεση με τη συγκεκριμένη πρακτική, που σε αντίθεση με άλλους πολιτισμούς, δεν θεωρούνταν ηθικά απεχθής. Μάλιστα, οι Αιγύπτιοι, όπως και οι Φοίνικες, ήταν μεταξύ των πρώτων που χρησιμοποιούσαν κόκκινα κραγιόν σαν έναν τρόπο να «διαφημίσουν» τις ικανότητές τους στο στοματικό έρωτα.

www.newsbeast.gr/weekend/arthro/786556/ta-vitsia-arhaion-politismon/

More
03 Apr 2017 00:15 #196455 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Το παιχνιδάκι αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων συγκριτικά με τον προκάτοχό του. Πολύ μικρότερη διάρκεια και gameplay που κατά τη γνώμη μου υστερούσε, ιδίως σε ποικιλία όπλων και του τρόπου με τον οποίο μπορούσες να τα αποκτήσεις στο πρώτο, όπου υπήρχαν ορισμένοι πολύ πιο έξυπνοι και ενδιαφέροντες γρίφοι. Στοιχεία επανάληψης, υπερβολικό και μάλλον αχρείαστο loot, τουλάχιστον για να φτάσεις στον τερματισμό, ξανά μια συμβατική ιστορία κι ένα αδιάφορο voice acting. Στα θετικά τα αναβαθμισμένα γραφικά, η καλή μουσική και η προσθήκη περισσότερων -και μεγαλύτερων- bosses. Όσοι έπαιξαν μόνο το Guardian of Light δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να βρουν στο Temple of Osiris κάτι περισσότερο, μάλλον το αντίθετο.