To teliosa ki ego exthes... Kalo pexnidi, den sigkrinete omos me to proto... De tha to elega adventure, afou o monos grifos olou tou pexnidiou itan na katalaveis pou tha vreis tis mousikes notes pou anoigan tin pili apo to underground sto journeyman's inn. Afta ta pexnidia (opos kai to fahrenheit diladi) mou dinoun pio poli tin aisthisi tou interactive movie, para tou adeventure, gi'afto kai fenete na einai toso mikro... As eixe deka kalous grifous opos to proto kai tha sou elega pou tha ektinasotan i diarkia tou pexnidiou... Opos kai na exei ta pexnidia afta vasizontai sto senario, kai to senario edo einai poli kalo...
Thimise mou CTT, giati pane xronia pou epeksa to proto, pou mathenoume oti i April den pethenei? Ki emena mou fenete oti me ton enan i ton allon tropo tha epistrepsei sto epomeno... Skeftomai oti eite peftontas sto nero tha shiftare telika ston stark opou tha tin perithalpsane, eite tha diisdeise sto dreamnet opos i faith, i esto tha egine fantasma mexri na ekplirosei to skopo tis zois tis i kati tetio...
Oso gia tin white dragon (fovero modelo etsi?), kapios tis epitethike, kai isos na tin skotose... Aftos pou sigoura itan ekei einai o Westhouse. Gia afton alloste eniose kai perierga i white dragon otan to sinantise, alla den mporouse na prosdiorisei to sinesthima. (mipos erethistike, leo go tora?). Ontos o Cortez lampei dia tis apousias tou, kai exei steni sxesi me ton westhouse opos vlepoume apo tous titlous telous, opote isos na einai mazi tous stin vivliothiki. Apo tin alli, giati o Westhouse na thelei na girisei nte kai kala sto stark meta apo tosa xronia. Ok, eixe faei kolima sto proto, alla akoma ki an girisei tha einai pio xamenos ap'oti stin arcadia afou exoun perasei pano apo diomisi eones pou leipei (efige to 1933).
O pirgos ton azadi prepei na einai xtismenos pano apo tin pili pou vrike i April stin underground city. Ostoso den einai pili pros ton stark alla to meros pou pernan ta oneira apo ton stark stin arcadia, opos eipe kai o guardian of the balance (like a thousand voices, like thousands of dreams pou leei kai i april). Ara to dreamnet einai kapos sindedemeno me ton pirgo (i tin pili). Gia afto kai i Zoe mporei na "pernaei" (noitika mono) apo ton stark stin arcadia otan sindeete me to dreamnet.