Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Book of Unwritten Tales 2

More
11 Feb 2014 18:57 #140410 by Κώστας Λάβαρης
Η γερμανική εταιρεία ανάπτυξης King Art ανακοίνωσε το The Book of Unwritten Tales 2 . Το παιχνίδι έχει λάβει ήδη 25.000 δολάρια στο Kickstarter από τις 65.000 και απομένουν ακόμα 40 μέρες.

[youtube:1f4juqc5]
[/youtube:1f4juqc5]

Το παιχνίδι θα εξελίσσεται ένα χρόνο μετά το πρώτο μέρος, θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο και τέσσερις playable χαρακτήρες: τον μάγο Wilbur, την πριγκίπισσα των Elves Ivo, τον Nate και τον criter.

Το The Book of Unwritten Tales 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 από την Nordic Games. Με 25 δολάρια δωρεά θα λάβετε το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στο Steam. Με 90 δολάρια αποκτάτε την retail έκδοσή του.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2015 01:04 #171492 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένη η αναβίωση του Adventure genre, αφού έχουμε την τύχη να απολαύσουμε μια πλειάδα αξιόλογων κυκλοφορίων. Τον περασμένο Φεβρουάριο η King Art Games μας παρουσίασε το The Book of Unwritten Tales 2, το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν είχα την τύχη να δοκιμάσω εκείνο το διάστημα. Η ευκαιρία αυτή μου δόθηκε τον Σεπτέμβριο, όταν και το νέο κεφάλαιο της σειράς μεταφέρθηκε στις next-gen κονσόλες. Αυτό που κράτησα από το The Book of Unwritten Tales 2 είναι κατά κύριο λόγο το σπαρταριστό χιούμορ του, αλλά και οι δεκάδες αναφορές σε ταινίες, βιβλία και άλλα video games. Κατά δεύτερο λόγο εντυπωσιάστηκα από την μεγάλη διάρκειά του, η οποία αγγίζει άνετα τις 20 ώρες. Νομίζω ότι αποτελεί μια εξαιρετκή πρόταση στην κατηγορία του, αν και θα πρότεινα να τσιμπήσετε την PC έκδοσή του, λόγω των προβλημάτων που συνάντησα στο PS4 με το μοντέλο χειρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ.

More
12 Apr 2021 02:41 #249217 by Blood Prince
Ενα από τα παιχνίδια που σκέφτομαι να παίξω αφού πάρω πλατίνα στο Far Cry 3, είναι αυτό.

Εχω διαβάσει πως είναι ένα εύκολο παιχνίδι για πλατίνα ειδικά με guides παρόλα αυτά ο χειρισμός στις κονσόλες, λένε πως είναι δύσκολος.

Ας ελπίσω να μην έχω θέμα και να το απολαύσω όταν το παίξω.

Στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με το Black Mirror 2 στο PC από τα παιχνίδια της εταιρίας. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
12 Apr 2021 03:32 - 12 Apr 2021 03:36 #249218 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Η αλήθεια είναι δεν το έχω ακούσει. Αξίζει στο είδος του? Iσως το πάρω έτσι για adventure game αλλά λογικά σε κονσόλα. Αν μπορέσω σε PC ακόμα καλύτερα αφού είχε μερικά θεματακια. Πάντως βλέπω ότι κυκλοφόρησε το 2015.

More
12 Apr 2021 03:42 #249220 by Blood Prince

Η αλήθεια είναι δεν το έχω ακούσει. Αξίζει στο είδος του? Iσως το πάρω έτσι για adventure game αλλά λογικά σε κονσόλα. Αν μπορέσω σε PC ακόμα καλύτερα αφού είχε μερικά θεματακια. Πάντως βλέπω ότι κυκλοφόρησε το 2015.
Στο είδος του φυσικά και αξίζει.Από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια point and click games είναι.

Σεναριακά είναι σαν παραμύθι και σατιρίζει τα πάντα. 80/100 στο metacritic έλαβε.

Για το switch κυκλοφόρησε 2019. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish