Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney (3DS)

More
05 Feb 2014 23:45 #140124 by Κώστας Λάβαρης
Το Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney συνδυάζει στοιχεία από τις δύο επιτυχημένες σειρές της Level-5 και της Capcom αντίστοιχα και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις για τους φίλους των Αdventures.

[youtube:29oa42p5]
[/youtube:29oa42p5]

Η περιπέτειά σας ξεκινά όταν ο Professor Layton και ο Phoenix Wright -μαζί με τους αντίστοιχους βοηθούς τους, Luke Triton και Maya Fey- συναντούν στο Λονδίνο μία μυστηριώδη γυναίκα, την Espella Cantabella και μεταφέρονται στην Labyrinthia, έναν κόσμο υπό την εποπτεία του σκιώδους Storyteller.

Το Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney κυκλοφορεί στις 28 Μαρτίου για 3DS.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2014 16:23 #140541 by Κώστας Λάβαρης
Η συγκεκριμένη crossover δημιουργία είναι βασισμένη στις ομώνυμες σειρές της Level-5 και της Capcom. Στην σημερινή Nintendo Direct o Αkihiro Hino, πρόεδρος της Level-5, έκανε ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με το πως προέκυψε το συγκεκριμένο project. Ο Hino τόνισε ότι στο παρελθόν εμπνεύστηκε από την σειρά Phoenix Wright και ότι πάντα είχε στο νου του να αναπτύξει μία δημιουργία στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ντετέκτιβ.

[youtube:cen43vd7]
[/youtube:cen43vd7]

To Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου για 3DS.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Aug 2014 19:30 #147647 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ πως περίμενα να πιάσω την συγκεκριμένη δημιουργία στα χέρια μου με μεγάλη μου ανυπομονησία. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό την έχω κατά βρει με τα ιαπωνικά Visual Novel, ειδικά μετά το εξαιρετικό Danganronpa, το οποίο αν μη τι άλλο είναι εμπνευσμένο από την σειρά Phoenix Wright. To Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney παρόλα αυτά με απογοήτευσε, καθώς χωρίς να είναι κακό φλυαρεί χωρίς λόγο. Οι σεναριογράφοι σε μία προσπάθεια να αυξήσουν την συνολική διάρκεια της περιπέτειάς σας μας παρουσιάζουν διαλόγους χωρίς νόημα και αιτία. Επίσης τα puzzles είναι πολύ λιγότερα στον αριθμό τους σε σχέση με τα προηγούμενα Professor Layton. Όπως και να έχει πάντως είναι ένα τίμιο crossover που σέβεται -υπερβολικά θα έλεγα- την κληρονομιά των δύο σειρών. Το πρόβλημα είναι ότι οι developers δεν πήραν τα ρίσκα που ενδεχομένως θα έπρεπε να πάρουν για να δούμε ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

More
05 Aug 2014 21:37 #147656 by Νικολής Ασημάκης
Το έχω στα πλάνα μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παντελή, δοκίμασε το Dual Destinies από Phoenix Wright, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρα πολύ καλό. Και βγαίνει και συλλογή με τα τρία πρώτα της σειράς για 3DS οπότε θα περάσουμε τέλεια.

More
06 Aug 2014 02:27 #147661 by Παντελής Δασκαλέλος
Δεν το έχω τσεκάρει γιατί δεν μας το έστειλαν ποτέ για review και δεν σκάω ποτέ λεφτά για digital τίτλο εκτός κι αν είναι σε εξευτελιστική τιμή.

More
06 Aug 2014 11:28 #147664 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ έδωσα 25 ευρώ και έπαιζα για 31 ώρες. Ήταν πάρα πολύ καλό deal για τα δικά μου μέτρα και σταθμά ( κάθε ευρώ να είναι μια ώρα gameplay, άρα μίνιμουμ σε αυτό να ήταν 25 ώρες gameplay).

More
06 Aug 2014 14:12 #147672 by Παντελής Δασκαλέλος
Δεν το λέω από πλευράς αντοχής και δεν διαφωνώ ότι αξίζει τα λεφτά του, απλά όπως και να το κάνουμε προτιμώ τις retail κυκλοφορίες και δυστυχώς το έχουν παρακάνει λίγο στην Ευρώπη. Όλα τα ιαπωνικά έρχονται digital έλεος.