Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Goodbye Deponia

More
27 Oct 2013 04:08 #134596 by Γιάννης Μοσχονάς
Ήταν ευτύχημα και ταυτόχρονα δυστύχημα που ξεκινώ την τριλογία των adventures Deponia από το τέλος, ευτύχημα διότι θα μου διέφευγαν αυτές οι παιχνιδάρες και δυστύχημα διότι βίωσα τον μύθο της σειράς από το τέλος προς την αρχή. :cup:

Το Goodbye Deponia με εξέπληξε με το ξεκαρδιστικό του χιούμορ, σχεδόν η κάθε φράση που εκστομίζουν οι ήρωες προκαλεί το γέλιο. Οι χαρακτήρες που σκιαγράφησαν οι προγραμματιστές του είναι χαρακτηριστικοί και θα μείνουν αξέχαστοι σε όσους το παίξουν λόγω των ιδιοτροπιών τους κυρίως και όχι της εμφάνισης τους. :cup:

Στον τομέα των γρίφων, ενώ δεν προσφέρει εγκεφαλικές προκλήσεις στους adventurades εντούτοις όλοι οι γρίφοι είναι συναρπαστικοί και το κυριότερο, πρωτότυποι. :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Oct 2013 10:22 #134602 by Νικολής Ασημάκης
Θέλω να την τσεκάρω κάποια μέρα αυτή τη σειρά. Όμως έχω πιάσει και άλλα και αφήσει στη μέση (πρόχειρα παραδείγματα το Primordia και Resonance, χωρίς να υπολογίσω και τα τέσσερα Blackwell που δεν έχω ακουμπήσει ακόμα). Αυτό πάντως μου φέρνει στο μυαλό Monkey Island και με έχει ψήσει.

More
28 Oct 2013 12:53 #134637 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Γιάννης Μοσχονάς αποχαίρεται την Deponia με το Review του Goodbye Deponia , ενός Adventure που μπορεί να σας προσφέρει ώρες περιπέτεια και πολύ γέλιου.