Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eleusis: Το ελληνικό Adventure με Unreal Engine 3

More
18 Mar 2013 19:08 #121761 by Μάνος Γρυπάρης

Πρόκειται για το πιο προσεγμένο ελληνικό Adventure! Χρησιμοποιεί την Unreal Engine 3 στον καλύτερο βαθμό που έχουμε δει για ελληνικό video game.

Νέο ελληνικό First-Person Adventure, το πρώτο στη χώρα μας με Unreal Engine!

[youtube:2vfwkbe8]
[/youtube:2vfwkbe8]

Διαβάστε την συνέντευξη της εταιρείας ανάπτυξης Nocturnal Works στο GameWorld

[youtube:2vfwkbe8]
[/youtube:2vfwkbe8]

Διαβάστε το review του Γρηγόρη Βούλγαρη

Κοστίζει 12 ευρώ. Αγοράστε το από το www.eleusisgame.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2013 21:56 #121834 by Βασίλης Καμακάρης
Eleusis review

Της νύχτας τα καμώματα..γίνονται Adventure game!

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
20 Mar 2013 23:19 #121836 by Νικολής Ασημάκης
Το είχα στα υπόψην εδώ και μερικά χρόνια που είχα δει ένα teaser trailer, αλλά το είχα ξεχάσει. Χαίρομαι όχι μόνο που κυκλοφόρησε, αλλά που είναι και αξιόλογο. Θα τσιμπηθεί με την πρώτη ευκαιρία. Όσοι πιστοί μπείτε και steam greenlight για να το ψηφίσετε, ώστε να κυκλοφορήσει και steam.

More
30 Mar 2013 14:16 #122257 by Μάνος Γρυπάρης
Το έπαιξε μέχρι κι ο PewDiePie!

Δείτε τα πρώτα 2 parts. Troll-άρει φουλ:

[youtube:2w2qphy1]
[/youtube:2w2qphy1]

[youtube:2w2qphy1]
[/youtube:2w2qphy1]

Για να μη κάνω spoiler δείτε τα υπόλοιπα στο
www.youtube.com/user/PewDiePie
(γράφοντας στην αναζήτηση τη λέξη Eleusis).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Mar 2013 02:59 #122282 by stormare
να υποθεσω δεν εχει σχεση με ενα game που ηταν να κυκλοφορησει πριν κατι χρονια για το ps3 απο ελληνες devs ε;

More
02 Apr 2013 01:32 #122374 by Γρηγόρης Βούλγαρης

stormare wrote: να υποθεσω δεν εχει σχεση με ενα game που ηταν να κυκλοφορησει πριν κατι χρονια για το ps3 απο ελληνες devs ε;

Δε νομίζω, καμία σχέση μάλλον...
ps. ωραίο avatar η εικόνα με δώνη έλιωσα χαχαχαχαχ

More
26 Sep 2013 17:26 #132820 by Γεώργιος Μανταφούνης
Τελικά τί λέει το παιχνίδι;

More
06 Dec 2013 18:15 #136448 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Το Eleusis αποτελεί μια αξιολογότατη Ελληνική προσπάθεια από τρία άτομα και μόνο, με έναν τρομερό οπτικό τομέα βασισμένο σε Unreal Engine που θα ζήλευαν πολύ μεγαλύτερες παραγωγές. Η ατμόσφαιρά του είναι φοβερή, η αναπαράσταση του μυστηρίου της Ελληνικής επαρχίας και του χωριού είναι επίσης κάτι που μόνο ένας Έλληνας θα μπορούσε να αποτυπώσει με τοση ακρίβεια ενώ μπλέκει στην υπόθεση αρχαία ελληνικά ήθη και έθιμα. Πρόκειται για ένα κλασικό Adventure με ολίγη από horror μέσα, που παρά τα διάφορα προβληματάκια του (μικρή διάρκεια, διάφορα bugs) -πολλά από τα οποία έχουν διορθωθεί με τα κατά καιρούς updates- αξίζει 100% και να το παίξετε και να το στηρίξετε, τέτοιες προσπάθειες δεν βλέπουμε συχνά στην χώρα μας

More
28 Dec 2013 08:26 #138131 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Δε θα εκφέρω γνώμη για το παιχνίδι μιας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη μαζί του, αλλά θα γράψω για το μόνο πράγμα που μου έχει κάνει κακή εντύπωση βλέποντας τη σελίδα του στο Steam. Είναι διαθέσιμες επτά γλώσσες και η ελληνική δεν είναι μία από αυτές. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω το οποιοδήποτε adventure σε μία ξένη γλώσσα και δε θα με πείραζε εξίσου αν μιλούσαμε για ένα video game μίας ξένης εταιρείας, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μία ελληνική προσπάθεια με στενοχωρεί κάπως. Έχω στο μυαλό μου το παράδειγμα της Anima PPD που φρόντισε να μην αφήσει απέξω την ελληνική γλώσσα στο Conspiracies II/ Συνωμοσίες ΙΙ.

More
28 Dec 2013 12:54 #138145 by Αποστόλης Αναστασίου

Zozoulini wrote: Δε θα εκφέρω γνώμη για το παιχνίδι μιας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη μαζί του, αλλά θα γράψω για το μόνο πράγμα που μου έχει κάνει κακή εντύπωση βλέποντας τη σελίδα του στο Steam. Είναι διαθέσιμες επτά γλώσσες και η ελληνική δεν είναι μία από αυτές. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω το οποιοδήποτε adventure σε μία ξένη γλώσσα και δε θα με πείραζε εξίσου αν μιλούσαμε για ένα video game μίας ξένης εταιρείας, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μία ελληνική προσπάθεια με στενοχωρεί κάπως. Έχω στο μυαλό μου το παράδειγμα της Anima PPD που φρόντισε να μην αφήσει απέξω την ελληνική γλώσσα στο Conspiracies II/ Συνωμοσίες ΙΙ.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου . Για αυτό αυτή η χώρα πάει στράφι ... είναι ανεπίτρεπτο , πρόκειτε για Ελληνικό Game το οποίο έχει βγει σε όλες τις γλώσσες εκτός από την Ελληνική , το μόνο Ελληνικό που υπάρχει μέσα δηλαδή τι είναι ; Το "Καφενείον του Μπάμπη" ;;

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.