Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
stormare wrote: να υποθεσω δεν εχει σχεση με ενα game που ηταν να κυκλοφορησει πριν κατι χρονια για το ps3 απο ελληνες devs ε;
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου . Για αυτό αυτή η χώρα πάει στράφι ... είναι ανεπίτρεπτο , πρόκειτε για Ελληνικό Game το οποίο έχει βγει σε όλες τις γλώσσες εκτός από την Ελληνική , το μόνο Ελληνικό που υπάρχει μέσα δηλαδή τι είναι ; Το "Καφενείον του Μπάμπη" ;;Zozoulini wrote: Δε θα εκφέρω γνώμη για το παιχνίδι μιας και δεν έχω ασχοληθεί ακόμη μαζί του, αλλά θα γράψω για το μόνο πράγμα που μου έχει κάνει κακή εντύπωση βλέποντας τη σελίδα του στο Steam. Είναι διαθέσιμες επτά γλώσσες και η ελληνική δεν είναι μία από αυτές. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω το οποιοδήποτε adventure σε μία ξένη γλώσσα και δε θα με πείραζε εξίσου αν μιλούσαμε για ένα video game μίας ξένης εταιρείας, αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μία ελληνική προσπάθεια με στενοχωρεί κάπως. Έχω στο μυαλό μου το παράδειγμα της Anima PPD που φρόντισε να μην αφήσει απέξω την ελληνική γλώσσα στο Conspiracies II/ Συνωμοσίες ΙΙ.