Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Murdered: Soul Suspect

More
05 Mar 2014 14:27 #141411 by eliminator
Replied by eliminator on topic Murdered: Soul Suspect
Στις 6 Ιουνίου έρχεται το παιχνίδι για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360 όπως ανακοίνωσε η Square Enix.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2014 01:38 #142197 by Sotiris Greece
Δείτε ένα νέο trailer.
[youtube:8qpxpsbx]
[/youtube:8qpxpsbx]

More
22 Mar 2014 14:03 #142256 by Νίκος Τριανταφύλλης
[UPDATE 4: 22/3/14 - Limited Edition] Την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Murdered: Soul Suspect, διαδέχτηκε πριν λίγες ώρες η παρακάτω φωτογραφία με την οποία η Square Enix ανακοινώνει την Limited Edition του παιχνιδιού.

Θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, ένα μυστικό Journal με φωτογραφίες και στοιχεία φόνων που δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι, καθώς και δωρεάν πρόσβαση σε έναν ψηφιακό χάρτη που θα σας βοηθήσει να συλλέξετε κρυφά αντικείμενα στο παιχνίδι και να βρείτε τα side quests.

Αν θέλετε να προπαραγγείλετε την Limited Edition κάντε κλικ εδώ.

Το Murdered: Soul Suspect θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PS4, PS3, Xbox One και Xbox 360.

More
02 May 2014 18:43 #144019 by Sotiris Greece
Δείτε το καινούργιο τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα. [youtube:dtzpkuvd]
[/youtube:dtzpkuvd]

More
03 May 2014 10:37 #144052 by Αντώνης Καλογερής
Άλλο ένα παιχνίδι που θα κάνουμε υπομονη μέχρι να βγει.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
03 May 2014 11:40 #144061 by Χριστιάνα Θάνου
Προσωπικά το περιμένω πως και πως, πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό. Θα ήθελα να μοιάζει λίγο με το Deadly Premonition μιας και για μένα είναι το πιο ωραίο game επίλυσης φόνου παρόλο που σε μερικά σημεία είναι γελοίο. Όταν μπαίνει ο πρωταγωνιστής σε σκέψεις και αρχίζεις να ανακαλύπτεις σιγά σιγά στοιχεία για τον θάνατο της Anna, μόνο βαρετό δεν μπορείς να το πεις το game. Μακάρι να είναι και το Murdered: Soul Suspect έτσι.

More
05 Jun 2014 23:40 #145428 by Παντελής Δασκαλέλος
Σήμερα τερμάτισα το Murdered: Soul Suspect και αυτή την στιγμή ασχολούμαι με την συγγραφή του review, όπου και θα δείτε μια αντικειμενική κριτική. Παρόλα αυτά μέσω του forum θα ήθελα να εκφράσω την καθαρά υποκειμενική μου άποψη. Το παιχνίδι σε τεχνικό επίπεδο είναι μετριότατο, καθώς η Unreal Engine 3 είναι πλέον ξεπερασμένη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο next-gen περιβάλλον όπως είδαμε και στο Thief. Στο ηχητικό κομμάτι επίσης δεν συναντάμε κάτι το εξαιρετικό, αν και το voice acting είναι αξιοπρεπέστατο. Τώρα το gameplay ουσιαστικά βασίζεται στα investigations του Condemned, κοινώς θα πρέπει να εξιχνιάσετε συγκεκριμένα εγκλήματα συλλέγοντας στοιχεία. Κάποια αμυδρά Stealth στοιχεία που υπάρχουν δεν υλοποιούνται πλήρως, αν και ως σύλληψη οι μηχανισμοί είναι σωστοί. Περνώντας στο σενάριο τώρα έχω να πω με λίγα λόγια ότι είναι ένα από συγκλονιστικότερα Adventures που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό. Όσοι λοιπόν ψάχνετε ένα game που θα σας κρατήσει με το story του μην διστάσετε (μην μασήσετε από την βαθμολογία που θα του βάλω) και τσιμπήστε το ή για να είμαι πιο ακριβής νοικιάστε το, καθώς στο δικό μου δεκάωρο playthtough σύλλεξα το 85% των achievements ασχολούμενος με την συλλογή των collectables. Κοινώς τερματίζεται άνετα και στο 6ώρο πιστεύω.

Update: Διαβάστε το review

More
06 Jun 2014 10:55 #145436 by Δημήτρης Σαλαμάρας
Μια χαρά το βλέπω. Θα περιμένω και το review του Παντελή και θα πάρω την τελική απόφαση :D

More
09 Nov 2014 22:19 #151884 by Αντώνης Καλογερής
Εγώ απ'το λίγο που το έπαιξα το βαρέθηκα,αλλά ο Παντελής μου είπε πως ήμουν ακόμα στην αρχή και πως τα καλά ξεκινάνε πιο μετά στο παιχνίδι.Θα του ξαναδώσω ακόμα μια ευκαιρία λοιπόν μπας και αλλάξω γνώμη.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!