Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mirror's Edge: Catalyst

More
05 Aug 2015 17:43 #166987 by Tony
Replied by Tony on topic Mirror's Edge: Catalyst
Πιστευω πως το πιο εντυπωσιακο ειναι οτι το sequel θα ειναι openworld.Η faith μου φαινεται πιο επικη και απο ο,τι ειδα εχουμε νεες κινησεις.Ανυπομονω!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2015 23:15 - 14 Nov 2015 23:18 #171145 by Blood Prince
Το προηγούμενο mirror's edge το έχω τερματίσει και το συγκεκριμένο ανυπομονώ να κυκλοφορήσει.Με βάση τις απαιτήσεις που αναμένεται να έχει,θα παίζει άνετα στο Laptop μου. :D

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Nov 2015 23:18 by Blood Prince.

More
09 Feb 2016 12:14 #176543 by Τάσος Νικολακόπουλος
Μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο Mirror's Edge Catalyst δηλώνοντας συμμετοχή για την closed beta που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Αν έχετε EA λογαριασμό, τότε δεν έχετε να χάσετε κάτι. Απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Διαβάστε περισσότερα

Attachments:

More
20 Apr 2016 13:13 #180331 by ΣΤ
Replied by ΣΤ on topic Mirror's Edge: Catalyst
Ανακοινώθηκαν ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις για PC.

Ελάχιστες απαιτήσεις
- Λειτουργικό σύστημα Windows 7 64-Bit
- Επεξεργαστής Intel i3-3250 / AMD FX-6350 (απαιτείται τουλάχιστον τετραπύρηνος)
- 6 GB RAM
- 25 GB χώρο στον σκληρό δίσκο
- Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 650 Ti 2GB / AMD Radeon R9 270X

Προτεινόμενες απαιτήσεις
- Λειτουργικό σύστημα Windows 10 64-Bit
- Επεξεργαστής Intel i7-3770 στα 3.4 Ghz / AMD FX-8350 στα 4.0 Ghz
- 16 GB RAM
- 25 GB χώρο στον σκληρό δίσκο
- Κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 280X 3GB

More
29 Apr 2016 22:29 - 29 Apr 2016 22:30 #180750 by Μάνος Γρυπάρης
Mirror's Edge Catalyst preview

Έπαιξα την beta στο PS4 και σας μεταφέρω τις εντυπώσεις. Οφείλω να ομολογήσω ότι παρά τις νέες προσθήκες δεν με ενθουσίασε όσο θα περίμενα. Η χρωματική παλέτα παραμένει στις ίδιες αποχρώσεις, υπάρχουν πάνω από 50 upgrades τα οποία ξεκλειδώνετε όσο συλλέγετε xp (χωρίζονται στις κατηγορίες Movement, Combat και Gear), αλλά γενικά το gameplay δεν μου δίνει την αίσθηση ότι έχει μεγάλη ποικιλία. Περιττό να αναφέρω ότι το A.I. ήταν μέτριο και περιμένω στην τελική έκδοση μεγαλύτερη πρόκληση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 29 Apr 2016 22:30 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Jun 2016 23:43 #182892 by Πιέρρος Φουστέρης
Mirror's Edge: Catalyst review!

Έφτασε το review του sequel του Mirror's Edge, αλλά όχι τόσο δυναμικά όσο περιμέναμε. Διαβάστε το άρθρο του Παντελή και πείτε μας τις απόψεις σας.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
15 Jul 2016 01:02 #184392 by Παντελής Δασκαλέλος
Χωρίς να είναι απαραίτητα κακό, το θεωρώ ως μια από τις μεγάλες απογοητεύσεις του 2016, γιατί πολύ απλά όλοι μας περιμέναμε κάτι καλύτερο. Το σύστημα μάχης είναι μετριότατο (το ίδιο και το A.I.), ενώ όταν τα controls δεν έχουν πάντα την ακρίβεια που απαιτείται. Ούτε στον τεχνικό τομέα συναντάμε κάτι το εξαιρετικό και μάλιστα παίζοντας με μεγαλύτερο brightness διαπίστωσα ότι τα οπτικά εφέ παρουσιάζουν αρκετά glitches. Δυστυχώς το μόνο στοιχείο που ξεχώρισα είναι το first-person parkour, το οποίο εξακολουθεί να είναι το ίδιο γοητευτικό, όπως όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Mirror's Edge.

More
15 Jul 2016 09:07 #184407 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το περίμενα πως και πως γιατί το πρώτο μου άρεσε αρκετά όταν είχε βγει, αλλά δυστυχώς φαίνεται μέτριο. Λόγο του review, αλλά και από σχόλια που είδα στο steam, δεν θα το πάρω σε full price οπότε προς το παρόν στην αναμονή.

More
11 Apr 2019 13:23 #224617 by Blood Prince
Για το σύστημα μάχης θέλω να αναφέρω πως ακόμα και το πρώτο προσανατολιζόταν στο τρέξιμο κυρίως και στην αποφυγή πυρών.Το σύστημα μάχης ήταν βασισμένο στον αφοπλισμό των αντιπάλων.Επιπλέον με εξιτάρει το πως είναι Open World.

Στο PC θα μπορούσα να το παίξω με πεσμένα FPS κάτι απαγορευτικό για παιχνίδια του είδους αλλά τώρα στο PS4 το βρίσκω σε αρκετά καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά λόγω αρνητικών κριτικών δεν το έχω αγοράσει ακόμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
10 Oct 2019 17:23 #227605 by Blood Prince
Το βρήκα 12 € μαζί με μεταφορικά και το παρήγγειλα από το Gamestory.

Το πρώτο μου άρεσε πολύ και δεν μπορούσα να αντισταθώ.

[IMG

Peter Baylish