Καθόλου άσχημο! Πολύ ωραίος ο σχεδιασμός των χώρων και το εφέ κόκκωσης. Δίνουν ένα Silent Hill-οειδές τόνο.
Οι σχολιασμοί του πρωταγωνιστή δίνουν ζωντάνια στο παιχνίδι αν και όταν κάνεις interact με κάτι κόβονται απότομα... Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως άλμα σκέψης "Χμμ τι να φορέσω για τ... Ωπ τα κλειδιά μου γιατί είναι στο πάτωμα;" Αμφιλεγόμενο αυτό το στοιχείο, πάντως όταν είσαι κανα μισάωρο και προσπαθείς να λύσεις γρίφους, η απόλυτη ησυχία μπορεί να εκνευρίσει.
Τα ηχητικά εφέ στέκονται ωραία, κλειδιά, μπάρες, πόρτες... το κουδούνι στην καφετέρια :Ρ Ειδικά στον διάδρομο είναι βγαλμένα από δίσκο του Lifelover! Πολύ καλά.
Βέβαια ο χειρισμός της κάμερας μου φάνηκε "βαρύς" αφού για να στρίψεις σε ένα καρέ πρέπει να πας τον κέρσορα στην άκρη. Θα προτιμούσα μια πιο άμεση πλοήγηση (κέρσορα στο κέντρο). Επίσης ελπίζω να μπορούμε να πάμε την κάμερα κάτω δεξιά. Η γωνία έχει το log εκεί και δεν προκαλεί μετακίνηση της κάμερας. Το log επίσης φαίνεται να αντικαθιστά το κλασικό inventory από αυτά που είδα. Δεν είναι άσχημη ιδέα.
Οι αλλαγές από καρέ σε καρέ είναι λίγο μυστήριες με το fade-in effect που έχουν. Δεν μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές (it's so '90s
) αλλά θα μπορούσε να μετακινείται κανονικά από το ένα στο άλλο με κάποιο pre-rendered video πχ.
Πάντως παραμένει πιστός στην παραφροσύνη του ο Cordes και φαίνεται πως θα είναι καλύτερο από το Scratches τόσο σε τεχνικό τομέα, όσο και στον τρόμο που θα προκαλέσει. Για να δούμε!
Edit: Το βοηθητικό Space είναι πολύ καλή προσθήκη και βοηθάει την κατάσταση σχετικά με το μισητό pixel hunting!