Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Broken Sword: The Serpent's Curse

More
03 Sep 2012 22:56 #111807 by eliminator

Η συνέχεια ενός αγαπημένου adventure είναι γεγονός.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2013 23:21 - 01 Feb 2013 03:05 #119782 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Αναβολή για το Broken Sword: The Serpent's Curse

Η κυκλοφορία του Broken Sword: The Serpent's Curse αναβάλλεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Ο λόγος της καθυστέρησης έχει να κάνει με την υπόσχεση των developers για πρόσθετο περιεχόμενο στην περίπτωση που συγκεντρωνόταν ένα συγκεκριμένο ποσό μέσα από τη διαδικασία χρηματοδότησης στο Kickstarter. Ο αρχικός στόχος ήταν τα 400.000 δολάρια και το ποσό ανήλθε τελικά στα 771.560 δολάρια. Σημειωτέον, η διαδικασία έληξε στις 22 Σεπτεμβρίου.

[youtube:qbrvp0zt]
[/youtube:qbrvp0zt]

Το Broken Sword: The Serpent’s Curse αναπτύσσεται από την Revolution Software και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC (Windows και Linux), Mac και smartphones με λειτουργικό iOS και Android, ενώ δεν έχει αποκλειστεί ακόμα η μεταφορά του και σε κονσόλες.
Last edit: 01 Feb 2013 03:05 by Μαρία Αναγνωστοπούλου.

More
30 Jan 2013 23:40 #119783 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Κρίμα! Αυτόν τον καιρό παίζω το Broken Sword 2 στο iPhone!! Έγινε πολύ καλή μεταφορά! Η σειρά πάντα μου άρεσε αν και το τρίτο μέρος με τον action χειρισμό του μας τα χάλασε λίγο. Για μένα το πρώτο ήταν και το καλύτερο, λόγω σεναρίου, ιστορίας και γρίφων.

More
30 Jan 2013 23:57 #119784 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Μου αρέσει ιδιαίτερα η σειρά. Τα δύο πρώτα παιχνίδια και το fan-made Broken Sword 2.5: The Return of the Templars ξεχωρίζουν, με αγαπημένο μου το The Shadow of the Templars. Το τρίτο μέρος με χάλασε αρκετά κι εμένα με τον action χειρισμό και την αλλαγή στο ύφος των γραφικών.

More
31 Jan 2013 01:14 #119792 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Την ώρα που τρέχεις για να ξεφύγεις στο τούνελ και γυρίζει η κάμερα είναι αυτό που μου έχει μείνει απο το παιχνίδι!!!!

More
05 Nov 2013 23:52 #134925 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 2: 5/11/2013 - Το The Serpent's Curse σε δύο επεισόδια] Όπως ανακοίνωσε η Revolution Software, το Broken Sword: The Serpent’s Curse θα χωριστεί σε δύο μέρη, το πρώτο εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου με το δεύτερο να ακολουθεί κάποια στιγμή εντός του Ιανουαρίου του 2014. Η τιμή του κάθε επεισοδίου θα είναι 9,99 λίρες (περίπου 11,9 ευρώ), ενώ θα υπάρχει η επιλογή να τα αποκτήσετε μαζί στην τιμή των 14,99 λιρών (περίπου 17,9 ευρώ).

Να υπενθυμίσουμε ότι το The Serpent’s Curse αναπτύχθηκε χάρη στo επιτυχημένο Kickstarter εγχείρημα που επέφερε 771.560 δολάρια στα ταμεία της Revolution τον Σεπτέμβριο του 2012, ένα σαφέστατα υπέρογκο ποσό αν αναλογιστείτε ότι ο αρχικός στόχος περιοριζόταν στα 400.000 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι είχαν στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια της Αγγλικής εταιρίας θα παραλάβουν δωρεάν και τα δύο επεισόδια όταν γίνουν διαθέσιμα.

[center:ippg12dp][youtube:ippg12dp]
[/youtube:ippg12dp][/center:ippg12dp]

Ο Charles Cecil, ο διευθυντής της Revolution Software, δήλωσε ότι κάθε επεισόδιο θα προσφέρει μία πλήρη εμπειρία σαν να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Στο Broken Sword: The Serpent’s Curse θα πρωταγωνιστούν για άλλη μία φορά οι George Stobbart και Nico Collard, με την ιστορία τους να ξεκινάει σε μία γκαλερί στο Παρίσι όπου θα χρειαστεί να ερευνήσουν την κλοπή ενός μυστηριώδους πίνακα. Σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία επικίνδυνη ιστορία συνομωσίας.

Το πρώτο επεισόδιο του Broken Sword: The Serpent’s Curse αναμένεται να διατεθεί στα Steam , GOG.com καθώς και στο επίσημο site της Revolution Software από τις 4 Δεκεμβρίου για PC και Mac ενώ μερικές γμέρες αργότερα θα κυκλοφορήσει για PS Vita καθώς και iOS και Android συσκευές.

More
10 Dec 2013 09:32 #136648 by synzeus
Το ξεκίνησα προχθές. Βρίσκομαι στο 16% και μου φαίνεται πολύ εύκολο.
Τουλάχιστον έχει μια γεύση Broken Sword...

More
16 Apr 2014 22:06 #143354 by Χρήστος Τένης
Μια απο τις πιο αγαπημένες μου σειρές.(ευτυχώς επέστρεψε στο 2d),με το shadow of the templars να είναι το αγαπημένο μου.Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο επεισόδιο ήταν αρκετά εύκολο και το κακό ήταν ότι εκεί που είχες μπει για τα καλά στην υπόθεση του τελείωνε....Σήμερα κυκλοφόρησε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς!!!

To trailer του 2ου επεισοδίου:

[youtube:yjft4tll]
[/youtube:yjft4tll]

More
27 Oct 2014 14:35 #151042 by Πιέρρος Φουστέρης
Το review από τον Γιάννη Μοσχονά κάνει το παιχνίδι να φαντάζει πολύ ωραίο. Τσεκάρετέ το και πείτε μας απόψεις!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
31 Jan 2016 04:16 #176146 by Τάσος Νικολακόπουλος
Καλά νέα για τους PC gamers και φίλους των games της Revolution Software (δημιουργού των Broken Sword). Η εταιρεία γιορτάζει τα 25 χρόνια της στη βιομηχανία και κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό box set με όλα τα της τα games και πολλά άλλα. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .

Attachments: