Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Αν μπορείς στείλε pm ή γράψε εδώ site που το βρήκες τόσο. Εγώ μιλάω για καινούριο όμως όχι μεταχειρισμένο.bond wrote: IloveGames αμα ψαξεις στο εξωτερικο μπορεις να το βρεις και με 8 ευρω αυτη την στιγμη.
το οτι το play δεν στελνει αντικειμενα πανω απο 30 € δεν ισχυη σε καμια περιπτωση το εχω δοκιμασει παρα πολλες φορεςasmilon wrote: Αλλο παλι και τουτο! Απο ποτε αρχισε το GAME να μην δεχεται ελληνικα account? Ηξερα οτι το PLAY δε στελνει πανω απο 30€ στην Ελλαδα, αλλα να μην στελνει καθολου? Αυτο σημαινει οτι παλι το παιξαμε Ελληναραδες στους κουτοφραγκους και μας πηραν χαμπαρι... Τι να πεις ειλικρινα...
Για την ακρίβεια το λέει στο site τους αν κοιτάξεις στο menu του shipping.bond wrote:
το οτι το play δεν στελνει αντικειμενα πανω απο 30 € δεν ισχυη σε καμια περιπτωση το εχω δοκιμασει παρα πολλες φορεςasmilon wrote: Αλλο παλι και τουτο! Απο ποτε αρχισε το GAME να μην δεχεται ελληνικα account? Ηξερα οτι το PLAY δε στελνει πανω απο 30€ στην Ελλαδα, αλλα να μην στελνει καθολου? Αυτο σημαινει οτι παλι το παιξαμε Ελληναραδες στους κουτοφραγκους και μας πηραν χαμπαρι... Τι να πεις ειλικρινα...