Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
8@no$ wrote: Κι ομως κυριες και κυριοι,Ο BigBoss ειναι ζωντανος μετα τον τεραστιο γολγοθα που περασε για να γραψει επιτελους preview για ενα φανταστικο παιχνιδι.Το littlebigplanet.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow: Συγχαρητηρια και παντα τετοια.Αντε και "create" τωρα...
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλα θα περασεις.....Αναμενουμε με αγωνια... Παντως δεν ξερω γιατι αλλα εγραψες καλα λογια για το lbp2...Λες να επηρεαστηκες??Μηπως σου εριξε τιποτα ο Μανος και σε υπνοτισε και τωρα σου αρεσει κιολας?Γιατι στο πρωτο ποστ λες "γυρναει το κεφαλι μου"...BigBoss wrote:
8@no$ wrote: Κι ομως κυριες και κυριοι,Ο BigBoss ειναι ζωντανος μετα τον τεραστιο γολγοθα που περασε για να γραψει επιτελους preview για ενα φανταστικο παιχνιδι.Το littlebigplanet.... :icon applaud: :icon applaud: :icon bow: Συγχαρητηρια και παντα τετοια.Αντε και "create" τωρα...
εχω και το review
8@no$ wrote: Καλα θα περασεις.....Αναμενουμε με αγωνια... Παντως δεν ξερω γιατι αλλα εγραψες καλα λογια για το lbp2...Λες να επηρεαστηκες??Μηπως σου εριξε τιποτα ο Μανος και σε υπνοτισε και τωρα σου αρεσει κιολας?Γιατι στο πρωτο ποστ λες "γυρναει το κεφαλι μου"...
Για ψαξτο λιγο... :ninja:
TheReaper wrote: Να σημειωθεί κιόλας ότι την Κυριακή που ήμουν κι εγώ στους Users μετά την εκπομπή ο Μάνος έδωσε ένα μπρελόκ για τα κλειδιά, από αυτά που εγώ τα λέω γραβάτες, με το λογότυπο του LBP και ο Boss είπε ότι συγκινήθηκε. :crybaby:
(ξέχασα να το γράψω νωρίτερα, μεσολάβησε και η περίοδος που δεν είχα ούτε PC ούτε Laptop στο σπίτι, οπότε καταλαβαίνετε...)