Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Super Mario Galaxy 2

More
25 Feb 2010 18:07 #68918 by Νίκος Παπαγεωργίου
Το Super Mario Galaxy 2, θα κυκλοφορήσει σύντομα στο Wii. Διαβάστε το preview.

Super Mario Galaxy 2 Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 May 2010 12:38 #71811 by Μάνος Γρυπάρης
Το sequel του Super Mario Galaxy για το Wii στις 11 Ιουνίου.

Κάθε χρόνο έχουμε συνηθίσει τον Mario να κυκλοφορεί πρώτα σε Ιαπωνία κι Αμερική κι ύστερα σε Ευρώπη. Έτσι και φέτος, ο συμπαθής υδραυλικός και η παρέα του, θα κυκλοφορήσουν 23 Μαϊου στη Β. Αμερική, 27 Μαϊου στην Ιαπωνία και 11 Ιουνίου στην Ευρώπη.

Το σενάριο είναι για άλλη μια φορά πανομοιότυπο με το πρώτο μέρος. Η πριγκίπισσα Peach προσκαλεί τον Mario για το Star Festival στο κάστρο του Mushroom Kingdom, ο Bowser σκάει μύτη από το πουθενά, απαγάγει την πριγκίπισσα και το νέο ταξίδι διάσωσης του Mario ξεκινά. Τι είχες Mario, τι είχα πάντα δηλαδή.

[youtube:efixretv]
[/youtube:efixretv]

Νέα χαρακτηριστικά
Στο Super Mario Galaxy 2, υπάρχουν κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως οι νέοι τρόποι για να ταξιδεύετε στους γαλαξίες, καινούργιες στολές (Mario suits), ανεπτυγμένο Co-op mode, καθώς και περισσότερες τρυφερές στιγμές με τον συμπαθέστατο δράκο Yoshi.

Τα πρώτα σας λεπτά με το Super Mario Galaxy 2 θα ειναι σε 2D view. Μετα την ολοκληρωση του πρωτου κοσμου του παιχνιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκλειδώσετε ένα διαστημόπλοιο (το Starship Mario), το οποίο στην ουσία είναι ένας πλανήτης που μοιάζει με τον Mario και με τον οποίο περιηγείστε στους γαλαξίες για να επιλεξετε τις επομενες αποστολες σας. Όσο για τις νέες στολές του Mario, για πρώτη φορά παρουσιάζεται ο Cloud Mario και ο Rock Mario! Με τον Could Mario θα δημιουργείτε μέχρι τρεις πλατφόρμες με σύννεφα, με τις οποίες θα φτάνετε πιο ψηλά, ενώ ως Rock Mario δεν θα...ροκάρετε, αλλά θα μπορείτε να κυλάτε πάνω στους εχθρούς σας.

Τo Co-op mode σε αυτή την έκδοση έχει αναβαθμιστεί, καθώς αν παίξετε με έναν φίλο σας το παιχνίδι, ο ένας θα ελέγχει τον Mario κι ο άλλος τον Luma, με τον οποίο θα εμποδίζει τους εχθρούς και θα εκτελεί ένα Mario Spin για να τους εξολοθρεύσει.

Yoshi…reloaded
Το αγαπημένο pet του Mario επιστρέφει κι αυτή τη φορά θα διαθέτει ειδικές ικανότητες με αντίκτυπο στο gameplay. Όταν ο Yoshi θα τρώει έναν καρπό, θα αναδύει ένα φως με το οποίο θα αποκαλύπτονται για λίγα δευτερόλεπτα μυστικές περιοχές του παιχνιδιού. Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα των λίγων δευτερολέπτων, θα σας αναγκάσει να τρώτε γρήγορα περισσότερους καρπούς μαζί. Γενικά το gameplay έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και θα ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο τους παλιούς φίλους της σειράς. Απ’ την άλλη, για τους αρχάριους του είδους, για πρώτη φορά θα υπάρχει το Cosmic Guide, ένα help mode όπου θα λαμβάνετε βοήθεια σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία σε κάποιο συγκεκριμένο επίπεδο. Αυτο θα σας βοηθάει να "ξεκολλάτε" πιο εύκολα.

Το Super Mario Galaxy 2 θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου 2010, αποκλειστικά για το Wii.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 May 2010 17:00 #71865 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
φαίνεται πολύ καλό παιχνίδι - θα περιμένουμε να βγεί και βλέπουμε.!

More
19 Jun 2010 22:26 #74225 by dimos222
Replied by dimos222 on topic Super Mario Galaxy 2
Το πηρα πριν μερικες μερες...
Ηδη εχω φτασει καμια 35αρια αστερια...

Μοιαζει πολυ με το πρωτο αλλα εχει μπολικες φρεσκες ιδεες.. Και γενικα ειναι και διασκεδαστικο και εθιστικο...
παιζει και να πηγαινει και για Game of the year.

More
05 Jul 2010 00:07 #74853 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review του Super Mario Galaxy 2

Μην περιμένετε να του χαϊδέψουμε τα αυτάκια. Το παιχνίδι δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο μέρος. Είναι απλά ένα ευχάριστο 3D platform.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jul 2010 01:25 #74856 by dimos222
Replied by dimos222 on topic Super Mario Galaxy 2
Ενα απ τα πιο διασκεδαστικα παιχνιδια για μενα φετος....
Γενικα ειμαι μαλλον απ τους ελαχιστους πλεον που γουσταρουν τα platform games , αλλα με το συγκεκριμενο εθιστικα αρκετα... Εν μεσω εξεταστικης εχω φτασει στα πανω απ τα 3/5 των αστεριων ..

Κατ αρχην τα γραφικα εχουν βελτιωθει αλλα οχι ιδιαιτερα , γιατι δεν πιστευω οτι και το Wii μπορει να δειξει πολυ καλυτερα αποτελεσματα..

Ο ηχος εχει το ιδιο μαγικο soundtrack χωρις βελτιωσεις... Μου φαινεται ανουσιο να εχει ενα τετοιο παιχνιδι voice acting κλπ. Και χανει και τη μαγεια του νομιζω.. Οποτε αυτη η ελλειψη δε με χαλασε καθολου.

Gameplay εχει αρκετες προσθηκες σε σχεση με το προγηουμενο εχοντας ομως τη γνωστη βαση που θα κανει τους βετερανους να νιωσουν σαν το σπιτι τους με το που πιασουν το χειριστιριο...

Σαν πιστες εχει καποιες αρκετα εξυπνα σχεδιασμενες , καποια αστερια πιο δυσκολα καποια πιο ευκολα.. Το μονο που με χαλασε ηταν η ευκολια του Μπαουσερ.. Θα επρεπε να ειναι λιγο πιο δυσκολος ////σποιλλερ///τουλαχιστον στη δευτερη φορα που τον παιζεις για το φουλ τερματισμο ////τελος σποιλερ///...

Το να το τερματισεις ειναι σχετικα ευκολο το να παρεις ολα τα αστερια ειναι αρκετα πιο δυσκολο...

////σποιλλερ///και τα 120 χρυσα μπορεις να τα παρεις σχετικα ευκολα - απο κει και περα τα πρασσινα ειναι που δυσκολευουν τον βετερανο - χωρις walk through - πρεπει και να βρισκεις που κρυβονται (μιας και δεν ειναι σαν αποστολες οπως τα χρυσα) και πρεπει να κανεις και επιδεξια αλματα wall jumps κλπ για να τα φτασεις... εχω παρει κααμια 30αρα πρασσινα και ηταν τα περισσοτερα αρκετα ζορικα. ////τελος σποιλερ///...

Σαν βαθμο δεν εχω να πω κατι πανω στο reiview γενικα απ οτι εχω παρατηρησει δεν βαζει το συγκεκριμενο site ευκολα βαθμους...

Αλλα με την δικια μου μετρηση παιρνει ενα 9,5 και συγκαταλέγεται στα παιχνιδια που πανε για παιχνιδι της χρονιας... Μπορει να μην εχει πολλες αλλαγες στον πυρινα του αλλα εχει αρκετες φρεσκες ιδεες και γενικα ειναι εθιστικο.