Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

New Super Mario Bros Wii

More
20 Nov 2009 14:24 #65255 by Nikolaras

To παιχνίδι κυκλοφόρησε σήμερα αλλά εγώ το έχω από προχθές λόγω προ παραγγελίας!Αυτό που έχω να πω είναι ότι άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του.Must buy game for Wii \:D/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Dec 2009 17:07 #66826 by Μάνος Γρυπάρης
Το New Super Mario Bros Wii κάνει ρεκόρ πωλήσεων
Ο παλιός καλός Mario έρχεται για άλλη μια φορά να βγάλει το φίδι απ΄ την τρύπα για την Nintendo. Μέσα σε μόλις μία εβδομάδα πωλήσεων στην Ιαπωνία, το παιχνίδι κατέγραψε 936.734 πωλήσεις, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για παιχνίδι στο Wii. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από τον Ιανουάριο του 2008 το Super Smash Bros. Brawl με 816.000 πωλήσεις. Η Nintendo δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από αυτό το γεγονός, αν και επί της ουσίας ίσως θα έπρεπε να προβληματιστεί, παράγοντας στο μέλλον περισσότερα ποιοτικά games για τις κονσόλες της.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
19 Jan 2010 00:17 #68091 by Νίκος Παπαγεωργόπουλος
Είναι πάρα πολύ καλό, αλλά λόγω του ότι έχω λιώσει όλα τα Super Mario μέχρι σήμερα, το τερμάτισα βρίσκοντας τα πάντα, μέσα σε λίγες μέρες. Πού πήγαν οι παλιές εποχές, που κάναμε μήνες να τερματίσουμε ένα παιχνίδι...

More
25 Jan 2010 18:46 #68285 by Νίκος Παπαγεωργίου
Άλλο ένα κλασικό Mario platform. Το New Super Mario Bros. Wii, θα ενθουσιάσει τους fans του μουστακαλή υδραυλικού και όχι μόνο!

[center:106zr5a3][youtube:106zr5a3]
[/youtube:106zr5a3][/center:106zr5a3]

More
29 Jan 2010 01:30 #68360 by Νίκος Παπαγεωργίου
Διαβάστε το review του New Super Mario Bros. Wii

New Super Mario Bros. Wii review