Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Claw (PC)

More
08 Aug 2009 00:35 #58080 by Γιώργος Σουβατζίδης
To 1997 και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε ένα νέο δισδιάστατο Platform το Claw. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σαν σύνολο. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παιδικό αφού η υπόθεση είχε να κάνει με ένα γάτο πειρατή και τους σκύλους αντιπάλους του. Διέθετε εξαιρετικά καρτουνίστικα βίντεο που προχωρούσαν σιγά σιγά την υπόθεση και σκοπός σου ήταν να μαζέψεις 9 αν θυμάμαι καλά πετράδια για ένα φυλαχτό. Τα γραφικά του ήταν πολύ καθαρά και πολύ ευχάριστα σε καθαρό 2D. Η μουσική ήταν επίσης πάρα πολύ καλή με έναν επικό τόνο και ταιριαστή με την εποχή που διαδραματίζεται το παιχνίδι. Ο ήχος ήταν πολύ πλούσιος και επίσης καθαρός και δεν σε άφηνε να ησυχάσεις ούτε λεπτό.
Το Claw όπως πολλά παιχνίδια του είδους του ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που ξεχώριζε ήταν τα εξαιρετικής ποιότητας βιντεάκια. Ήταν ένα πολύ καλοδουλεμένο platform που σίγουρα αξίζει της προσοχής μας. Μπορεί να μην είχε τον ίδιο εθισμό και τη συναισθηματικό δέσιμο όπως το Abe's Oddysee, αλλά ως δουλειά ήταν εξαιρετικής ποιότητας. Γενικά θα το χαρακτήριζα λαμπερό και καλογυαλισμένο γεμάτο χρώματα και ήχους, σίγουρα πολύ ελκυστικό για ένα παιδί.

Syberia και ξερό ψωμί!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2014 10:29 #146032 by Μάρκος Ασκανιάν
Πίστευα ότι είμαι από τους λίγους σ'αυτό το πλανήτη που γνωρίζει αυτό το game. Πολύ όμορφο και εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα άκρως απαιτητικό και αρκετά δύσκολο για αρχάριους του είδους. Ένα κρυφό διαμαντάκι για όλους τους hardcore gamers.

Adododo!!!

More
28 Jun 2014 20:43 #146131 by Γιώργος Σουβατζίδης
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου φίλε Mr. Dododi! Πράγματι ήταν μακράν το δυσκολότερο Platform game που έχω παίξει ποτέ και δεν κατάφερα ποτέ να το τερματίσω :( Νομίζω είχα κολλήσει για τα καλά κάπου στην ένατη ή δέκατη πίστα. Νομίζω σύνολο είχε 14 πίστες αν θυμάμαι καλά. Κρίμα που δεν παίζει σε σύγχρονα Windows αλλά ίσως το gog.com ή ακόμα και το Steam το βγάλει προς πώληση κάποια στιγμή στο μέλλον, ποιος ξέρει :-k

Καλό καλοκαίρι σε όλους εύχομαι :)

Syberia και ξερό ψωμί!

More
29 Jun 2014 03:27 #146149 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Claw (PC)
Παιχνιδάρα από τις λίγες! Δυστυχώς ούτε εγώ το είχα τερματίσει, αλλά θα βρω τρόπο να το ξαναπαίξω σύντομα. Ήταν όντως πολύ δύσκολο, αλλά αυτό το έκανε και τόσο ξεχωριστό. Γιώργο σε ευχαριστώ που μου το θύμησες αυτό το διαμαντάκι :)

More
29 Jun 2014 08:50 #146174 by Γιώργος Σουβατζίδης
Φίλε Γιώργο, δες εδώ . Είναι ένα Πολωνέζικο site αφιερωμένο στο Claw. Ο τύπος που έχει το site έχει βρει τρόπο να κάνει το παιχνίδι να τρέξει σε σύγχρονα Windows. Δυστυχώς όμως όταν είχα μπει και είχα κατεβάσει το παιχνίδι πριν χρόνια από το site αυτό είχα προσέξει ότι δεν μπορούσες να παίξεις καθόλου τα βίντεο του παιχνιδιού, παρά μόνο να παίξεις τις πίστες. Ίσως τώρα, μετά από χρόνια να βρήκε τρόπο να το κάνει να παίξει σωστά. Πιστεύω αξίζει να του ρίξεις μια ματιά :wink:

Syberia και ξερό ψωμί!