Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ratchet n Clank Future: A Crack in Time

More
28 Mar 2009 04:03 #51767 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το νεο παιχνιδι Ratchet n Clank ειναι γεγονος. Δεν προκειται για εξτρα επεισοδιο αλλα για ολοκληρωμενο game. Τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα αφου το Tools of Destruction και το Quest for Booty αφησαν εποχη. Υπερβολικα διασκεδαστικα παιχνιδια που σε κανουν να αισθανεσαι οτι οντως παιζεις κατι πρωτοποριακο και δεν σε ''αποροφανε'' τα γραφικα και τα textures.

Video Teaser

[youtube:2p4bnlzf]
[/youtube:2p4bnlzf]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2009 19:03 #52961 by Στέφανος Τρίγγας
Αυτο το Ratchet and Clank δεν θα ειναι με τους κλασικους χαρακτηρες δηλαδη?
Γιατι στο βιντεακη δεν ειδα τον Ratchet αλλα εναν ξεμπαρκο.Και επισης θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις σε ποιες κονσολες θα βγει.

More
19 May 2009 20:07 #52966 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οχι, οι κλασικοι ηρωες θα ειναι και η ιστορια ξεκιναει απο εκει που σταματησε το Quest for Booty. Οπως και το Tools of Destruction, ετσι και αυτο θα βγει αποκλειστικα στο Playstation 3.

More
20 May 2009 15:41 #53037 by krassas21
M fainetai pws 8a einai kati diaforetiko, isws na wrimazei kai to idio t game kata kapoio tropo...
elpizw oso anafora to gameplay na mhn alla3oun kai polla mias kai ein apo ta liga paixnidia pou me thn parodo tou xronou den me exoun apogohteusei alla prosarmosthkan teloia (ps1/ps2/ps3)....
idwmen..!

More
21 May 2009 03:01 #53087 by Νίκος
Μα να μην το"χώνεψα"ποτέ αυτό το παιχνίδι; :? Ίσως γιατί λίγα platforms τραβήξανε την προσοχή μου κατά καιρούς.

Θέλω Pandemonium στο Playstation3 :mrgreen:

More
21 May 2009 03:29 #53089 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Για μενα ειναι απο τα καλυτερα platform παιχνιδια που εχω συναντησει σε ολη μου τη ζωη. Καλα τα games με τα περιτεχνα γραφικα και το βαθυστοχαστο σεναριο με φιλοσοφικα και εμπειρικα δειδαγματα, αλλα ωρες ωρες θες απλως εναν διασκεδαστικο τιτλο, με ωραια χρωματα και καλο animation.

Ετσι απλα για να ξεχαστουμε και να ζησουμε την μαγεια των παιχνιδιων για το gameplay τους και οχι για το υποβαθρο που διαθετουν.

More
21 May 2009 03:42 #53090 by Νίκος

Freak wrote: Για μενα ειναι απο τα καλυτερα platform παιχνιδια που εχω συναντησει σε ολη μου τη ζωη. Καλα τα games με τα περιτεχνα γραφικα και το βαθυστοχαστο σεναριο με φιλοσοφικα και εμπειρικα δειδαγματα, αλλα ωρες ωρες θες απλως εναν διασκεδαστικο τιτλο, με ωραια χρωματα και καλο animation.

Ετσι απλα για να ξεχαστουμε και να ζησουμε την μαγεια των παιχνιδιων για το gameplay τους και οχι για το υποβαθρο που διαθετουν.

Ναι δεν αντιλέγω.Για τους fans των platform games και για όσους επιζητούν απλώς μερικές χαλαρές ώρες παιχνιδιού είναι πολύ καλό :wink:

More
30 May 2009 15:30 #53593 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
In-game φωτογραφιες!

υ.

Εμφανώς βελτιωμένο φαίνεται το παιχνίδι. Ειδικα τα textures και όλες οι επιφανειες εχουν βελτιωθει κατα πολυ. Δεν υπαρχουν ουτε ατελειες, ουτε ασχημες γωνιες που να σου χαλανε την αισθητικη. Σε συνδυασμο με το ωραιο gameplay και φυσικα με τα καταπληκτικα χρωματα που διαθεται αναμενεται να γινει best seller. Αυτο το παιχνιδι σιγουρα θα γινει ενα απο τα αγαπημενα του Playstation 3.

More
31 May 2009 01:49 #53627 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Σε ακουγα στο ραδιόφωνο αλλα δεν σε πίστευα! Το παιχνιδι φαίνεται απλά τελειο!(απο πλευρας γραφικων)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 May 2009 15:37 #53636 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κατι Γρυπαρηδες να τα βλεπουν αυτα που νομιζουν οτι τα games=γραφικα,αιμα και τιποτα αλλο. Αντε γεια! Games=FUN!!!