Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ratchet and Clank: Quest for Booty

More
18 Sep 2008 17:57 #47210 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εχετε παιξει το παιχνδακι? Εγω που το δοκιμασα ειναι απλα απιστευτο...

Διαβάστε πρώτοι το Ratchet and Clank: Quest for Booty Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2008 20:58 #47480 by Tasos Georgos
Το πήρα έχοντας μεγάλες προσδκείες αλλά ξενέρωσα.
Πολύ καλό παιχνίδι αλλά παρα πάρα πολύ μικρό. Το τερμάτησα σε μια μέρα... Και όχι μένοντας κολλημένος στο PS3

More
15 Mar 2010 01:04 #69333 by kgeo67

TSgeorge wrote: Τρελαίνομαι για Rachet & Clank αλλά δεν ξέρω αν θα βγει κάποιο καινούργιο για PC. Μήπως γνωρίζετε κάτι?

Παιδιά χρειάζομαι επειγοντως βοήθεια σχετικα με το παιχνιδι Rachet & clank Quest of boody. Ισως σας φανει αστειο ομως εγω δεν ειμαι και πολυ τακτικος παιχτης. ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΗ...THANKS!

More
15 Mar 2010 01:20 #69334 by kgeo67
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ RACHET & CLANK QUEST OF BOODY. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΣΤΑ GAMES ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΜΕ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟς ΠΟΤΟΥ ! ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..........................

More
15 Mar 2010 03:10 #69335 by Νίκος Παπαγεωργίου
Πρώτα απ' όλα μην γράφεις με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις.

Αν καταλαβα καλα, λες για το Angstrom's Brew. Ο τυπας αυτος, σου λεει καποια στοιχεια, απο τα οποια πρεπει να συμπερανεις με ποιο συνδυασμο πρεπει να πατησεις τα κουμπια ωστε να του φτιαξεις το ποτο που θελει.

1ο στοιχειο: A bit of the bubbly, a chill to the bone. Top it with a twister, and send a happy pirate home.

O συνδυασμος ειναι: κιτρινο, μπλε, πρασινο

Μολις πατησεις τα παραπανω κουμπια, μιλα στον μπαρμαν.
Το επομενο στοιχειο ειναι: A dash of the cyclone, a drop of hot fire. A wee bit of bubbly makes an honest man a liar

Ο συνδυασμος ειναι: πρασινο, κοκκινο, κιτρινο

Ξαναμίλα στον barman. Το τελευταιο στοιχειο ειναι: A pinch of lubber's greed, a dash of winter's sorrow. Top it off with golden sun and bid thee fair good morrow

Ο συνδυασμος ειναι: πρασινο, μπλε, κιτρινο
Μιλα παλι στον barman και εισαι ετοιμος.

Ελπιζω να βοηθησα

More
15 Mar 2010 23:24 #69366 by elegio
Πιστευω πως αυτο το παιχνιδι θα ηταν πιο καλο στον υπολογιστη γιατι δεν μπορεις να σημαδεψεις καλα με το αναλογικο ή τουλαχιστον να υποστηρίζονταν καποιο mouse.

Imposible is nothing

More
21 Mar 2010 17:35 #69584 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Kgeo67, Καταρχην εχεις γραψει την απορια σου σε λαθος τοπικ. Οταν γραφουμε μια απαντηση πρεπει οπωσδηποτε να ειναι στο ομονυμο θεμα δηλαδη στην περιπτωση μας στο thread Ratchet n Clank: Quest for Booty.

Τωρα για το σημειο που λες καλο θα ηταν να δεις καποιο walkthrough. Σου παραθετω αυτο το λινκ , και επειτα μπορεις να επιλεξεις το καταλληλο, αναλογα με το σημειο που εχεις φτασει στο παιχνιδι. Η να διαβασεις καποιο walkthrough απο το ιντερνετ.

More
25 Jun 2014 10:25 #146031 by Μάρκος Ασκανιάν
Πολύ καλό αλλά δυστυχώς πολύ μικρό. Αν το βρείτε με 5Ε τσιμπήστε το, παραπάνω δεν αξίζει.

Adododo!!!