Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Locoroco 1 και Locoroco 2 (PSP/PS4)

More
15 Aug 2008 23:43 - 17 Jun 2017 16:42 #46003 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το 2006 κυκλοφόρησε στο PSP το LocoRoco. Ένα Puzzle Platform το οποίο ξεχώρισε για το πρωτότυπο gameplay του, το πανέμορφο art style και τον ιδιαίτερο ήχο του.

Ανακοινώθηκε επισήμως η ανάπτυξη το LocoRoco 2 ενώ επίσης δόθηκαν και ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό του. Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο Tsutomu Kouno, ένας από τους σχεδιαστές του LocoRoco, στο ιαπωνικό περιοδικό Famitsu έγινε γνωστό πως οι Moja Troops, οι εχθροί του πρώτου μέρους, επιστρέφουν με καινούριες ικανότητες ενώ επίσης έχουν περιέλθει στις τάξεις τους νέοι αρχηγοί.

Παρόλο που θα έχουμε νέες ικανότητες στο gameplay, όπως τη δυνατότητα των LocoRoco να κολυμπάνε κάτω από το νερό αλλά και να τραβάνε διάφορα αντικείμενα, ο Tsutomu Kouno κατέστησε σαφές ότι το gameplay δεν θα γίνει σε καμία περίπτωση περισσότερο πολύπλοκο αλλά αντίθετα θα διατηρήσει τους απλούς μηχανισμούς του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 17 Jun 2017 16:42 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2014 10:38 - 17 Jun 2017 16:44 #146034 by Μάρκος Ασκανιάν

Παλαβό και τρισχαριτωμένο παιχνίδι κατά την άποψή μου! Το έχω στο PSP.

Το λάτρεψα γιατί μου θύμισε κάτι φατσούλες/παιχνίδια που πουλάνε διάφοροι πλανόδιοι. :rolleyes:

Adododo!!!
Last edit: 17 Jun 2017 16:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 Jun 2017 16:45 - 17 Jun 2017 20:19 #200104 by Μάνος Γρυπάρης

Στα πλαίσια της E3 2017, ένα από τα games που είχε η Sony αλλά δεν παρουσίασε επίσημα στη συνέντευξη τύπου της ήταν το LocoRoco 2 Remastered.

Μετά το αρχικό LocoRoco Remastered του PS4 που βγήκε τον Μάιο, το LocoRoco 2 Remastered βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το LocoRoco κυκλοφόρησε το 2006 στο PSP και ακολούθησε το LocoRoco 2 το 2009. Για τα δεδομένα μιας φορητής κονσόλας ήταν αξιόλογα games.

Προς το παρόν σας ετοιμάζουμε review του LocoRoco Remastered στο PS4.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 17 Jun 2017 20:19 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
26 Dec 2017 19:46 #210642 by Μάρκος Ασκανιάν

Ta LocoRocos επέστρεψαν στο PS4! Mε τη κυκλοφορία του LocoRoco 2 Remastered θα ζήσετε πάλι αρκετές χαριτωμένες και αστείες στιγμές! Για άλλη μια φορά όμως έχουμε να κάνουμε με port και όχι remastered. Σημασία έχει ότι ο τίτλος έχει ακόμα τη μαγεία του και αξίζει τη προσοχή σας.

Adododo!!!