Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Castlevania: The Dracula X Chronicles (PSP)

More
02 Mar 2008 17:51 #41111 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόκειται για ένα 2D Platform για το Sony PSP. Ουσιαστικά είναι ένα remake του Akumajō Dracula X Chi no Rondo με 2.5D γραφικά. Το πακέτο περιλαμβάνει το παλιό Akumajō Dracula X Chi no Rondo (Castlevania: Rondo of Blood) καθώς και ένα port του Castlevania: Symphony of the Night.

Για την τιμή του και μόνο αξίζει να το δείτε, ειδικά αν είστε fans του Castlevania. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τα ξενύχτια με το Super Castlevania IV στο SNES, α?  :supz:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2008 14:13 #41122 by Χρήστος Αρχοντάκης
Και γαμω τα παιχνιδακια.Απο τα αγαπημενα μου,ειδικα στην κονσολα SNES.Πολυ μαστιγωμα και πολυ αιμα.Εχουν βγει πολλες εκδοσεις για το εν λογω παιχνιδι αλλα νομιζω οτι καμμια δεν ηταν τοσο επιτυχημενη οσο αυτη στο SNES.Ελπιζω αυτη στο psp να ειναι καλη.

More
04 Mar 2008 17:25 #41135 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν το εχω παιξει ΠΟΤΕ. Αλλα οταν παρω αυτο το πολυπόθητο psp θα το παρω σιγουρα τοσα λογια εχω ακουσει..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
31 Mar 2008 12:05 #41547 by mv79
πολυ καλο παιχνιδι αλλα σχετικα δυσκολο,απο τα πιο δυσκολα που υπαρχουν για τη φορητη κονσολα της sony,μετα απο παααρα πολυ κοπο το τερματισα