Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Awaken: Astral Blade

More
29 Oct 2024 13:26 #278670 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης

Μόλις ολοκλήρωσα 1 ώρα gameplay στο Awaken: Astral Blade. Πρόκειται για ένα Platform Metroidvania της ESDigtial games το οποίο έχει μόλις 1 εβδομάδα που κυκλοφόρησε. Παρότι η εταιρεία ανάπτυξης έχει μόλις είκοσι games στο βιογραφικό της, το Awaken: Astral Blade μου δίνει την εντύπωση πως θα είναι από εκείνα που θα ξεχωρίσουν. Ήταν μια αρκετά ευχάριστη 1η ώρα,. χωρίς να έχω καταλάβει ιδιαίτερα πολλά σχετικά με την ιστορία του video game (ελπίζω να μας εξηγήσουν στην πορεία). Μέχρι στιγμής φαίνεται πάντως ότι είναι αρκετά καλοδουλεμένο, με όμροφα γραφικά και χρωματική πολύχρωμη παλέτα, παρόλο που σε μερικά σημεία παρατήρησα κάποια μικρά αλλά αισθητά stattering. Δομικά αποτελείται από boss και mini-boss fights τα οποία σας δίνουν αρκετά χρήσιμα passive skills για να προοδεύσετε. Ικανοποιημένος έμεινα και από την απαλή μουσική του Platform δημιουργώντας μια αρκετά πιο ευχάριστη και ξεκούραστη ατμόσφαιρα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένετε το review εντός της εβδομάδας. 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2024 21:12 - 01 Nov 2024 21:13 #278715 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
Διαβάστε το review του Awaken: Astral Blade 

Οι τελικές εντυπώσεις μου για το Awaken: Astral Blade είναι ανάμεικτες. Απόλαυσα πραγματικά το gameplay, παρά τις όποιες ατέλειές του. Το sci-fi σκηνικό, όσο mainstream και αν θεωρείται, σχεδιάστηκε αρκετά καλά με όμορφα χρώματα και φωτισμούς που έκαναν την όλη εμπειρία ακόμη πιο ξεκούραστη. Σε αρκετά σημεία ένιωσα πως το Platform της ESDigital Games αγγίζει και λίγο Hack 'n slash, από την άποψη ότι σε μερικά σημεία υπήρχαν τόσοι εχθροί που απλά έπρεπε να καταστρέψεις για να προχωρήσεις παρακάτω. Μπορεί μεν να ήταν αρκετά επαναλαμβανόμενο το σύστημα μάχης, ωστόσο το βρήκα ιδιαίτερα εθιστικό και διασκεδαστικό και μου θύμισε εποχές Mame 32. Άνετα θα μπορούσε κάποιος να το παρομοιάσει σαν Mame 32 game με πιο καλογυαλισμένα γραφικά μέσω Unreal Engine 5. Εκείνο όμως που ήρθε και έδεσε την συνολική εμπειρία ήταν ο ήχος. Σκεφτείτε ότι για μόλις 6,5 ώρες που διαρκεί το Metroidvania την μουσική επιμέλεια την έχει αναλάβει ο συνθέτης των The Last of Us, και πιστεύω πως αυτό από μόνο του λέει πολλά. Για 18 ευρώ που θα το βρείτε στο Steam θα μπορούσε να θεωρηθεί μια αρκετά καλή ευκαιρία, αν όμως εμπλουτίσουν και άλλο το περιεχόμενο του 2D Platform.
Last edit: 01 Nov 2024 21:13 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.