Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Grime

More
11 Jun 2024 18:49 #276204 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης

Μόλις ολοκλήρωσα 1 ώρα gameplay στο Grime. Το  metroidvania της Akupara games κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου του 2021 σε PS4, PS5, Switch, Steam, Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι αρκετά ανάμεικτες. Μέχρι στιγμής δεν έχω ιδέα ούτε για το που βρίσκομαι, ούτε για το ποιος (ή μάλλον καλύτερα) για το τι είμαι, ούτε ακριβώς ποιος είναι ο σκοπός μου. Προσπαθώ να ακολουθώ τον χάρτη, να βρίσκω και κάποια checkpoints για να κάνω update τα stats μου, και μόλις ολοκλήρωσα και το πρώτο boss fight. Όσες φορές και να έχασα δεν έπαψε ούτε στιγμή να είναι διασκεδαστικό. Ώρες ώρες σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα ήθελα πραγματικά να βρίσκομαι στο μυαλό των developers, ώστε να καταλάβω την λογική τους. Voice acting της προκοπής δεν υπάρχει ιδιαίτερα καθώς δεν φαίνεται να μιλάνε κάποια συγκεκριμένη γλώσσα, αλλά απλά να αναπαράγουν ήχους. Γενικότερα όλο το σκηνικό θα σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα καθώς τόσο η μουσική, όσο και το σκοτάδι που επικρατεί γενικότερα, συμβάλλουν σε μια dark ambient ατμόσφαιρα. Όσο περισσότερο θα προοδεύω, τόσο περισσότερο έχω την εντύπωση ότι θα μου αρέσει. 

Περισσότερα αναμένατε στο review που έχω αναλάβει, σε μια εβδομάδα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2024 21:51 - 17 Jun 2024 21:56 #276281 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης
[img

Διαβάστε το review του Grime 

Ολοκληρώνοντας το Action-Adventure Soulslike Metroidvania της Akupara Games, ονόματι Grime εξακολουθώ να έχω ανάμεικτες εντυπώσεις. Ήταν μια πολύ καλή πρώτη αρχή και εισαγωγή για μένα στον κόσμο των Soulslike games, ωστόσο δεν μπορώ να πω πως το απόλαυσα πλήρως. Στην αρχή πραγματικά δεν με ενδιέφερε και πολύ που έχανα, γιατί πραγματικά το difficulty ήταν αρκετά εύκολο. Πετύχαινα αρκετά συχνά το timing στα parries και δεν μου πήγαινε το μυαλό στο ποσο δύσκολο και απαιτητικό θα μπορούσε να γίνει. Τα animations τόσο μετά από κάθε μεγάλη boss fight, αλλά και κάθε φορά που βρίσκατε κάποιο σημείο για checkpoint, ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Αν εξαιρέσετε λίγο το γεγονός οτι μερικές φορές τα controls ήταν λίγο unresponsive, δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα, δεδομένου οτι κάλυπτα τις ελάχιστες απαιτήσεις για το PC. Κρίνοντας από αυτόν τον τίτλο, δεν πιστεύω πως θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστό genre για αυτό το παιχνίδι, οπότε να αναμένετε και το sequel του να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Ελπίζω αυτή την φορά, αν δεν υπάρχει κάποια καθοδήγηση τουλάχιστον να είναι πιο ξεκάθαρη η ιστορία του.
Last edit: 17 Jun 2024 21:56 by Γιώργος Χατζηϊωαννίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.