Μόλις ολοκλήρωσα 1 ώρα gameplay στο Grime. Το metroidvania της Akupara games κυκλοφόρησε στις 21 Αυγούστου του 2021 σε PS4, PS5, Switch, Steam, Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι αρκετά ανάμεικτες. Μέχρι στιγμής δεν έχω ιδέα ούτε για το που βρίσκομαι, ούτε για το ποιος (ή μάλλον καλύτερα) για το τι είμαι, ούτε ακριβώς ποιος είναι ο σκοπός μου. Προσπαθώ να ακολουθώ τον χάρτη, να βρίσκω και κάποια checkpoints για να κάνω update τα stats μου, και μόλις ολοκλήρωσα και το πρώτο boss fight. Όσες φορές και να έχασα δεν έπαψε ούτε στιγμή να είναι διασκεδαστικό. Ώρες ώρες σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα ήθελα πραγματικά να βρίσκομαι στο μυαλό των developers, ώστε να καταλάβω την λογική τους. Voice acting της προκοπής δεν υπάρχει ιδιαίτερα καθώς δεν φαίνεται να μιλάνε κάποια συγκεκριμένη γλώσσα, αλλά απλά να αναπαράγουν ήχους. Γενικότερα όλο το σκηνικό θα σας κάνει να νιώσετε λίγο άβολα καθώς τόσο η μουσική, όσο και το σκοτάδι που επικρατεί γενικότερα, συμβάλλουν σε μια dark ambient ατμόσφαιρα. Όσο περισσότερο θα προοδεύω, τόσο περισσότερο έχω την εντύπωση ότι θα μου αρέσει.
Περισσότερα αναμένατε στο review που έχω αναλάβει, σε μια εβδομάδα