Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Seum: Speedrunners from Hell

More
24 Oct 2018 19:28 #219565 by Μάρκος Ασκανιάν

To SEUM: Speedrunners from Hell είναι ένας ανεξάρτητος τίτλος της Pine Studio και κυκλοφόρησε στο Steam τον Ιούλιο του 2016 από την Headup Games. Αργότερα, και πιο συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε για Xbox One και τον Οκτώβριο για PlayStation 4. Πρόκειται για ένα 1st person platformer όπου αντίπαλος σας είναι ουσιαστικά ο χρόνος χρησιμοποιώντας διάφορα power-ups τα οποία είναι εμπνευσμένα από speedrunning sessions που έχουν γίνει σε τίτλους όπως το Quake και το Super Meat Boy.Ξεκινάει χαλαρά αλλά μέσα σε λίγα λεπτά τα πράγματα ζορίζουν αρκετά. Αναμένετε σύντομα στις οθόνες σας το review ( εφόσον επιζήσουν τα controllers μου).

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2018 19:52 #219953 by Μάρκος Ασκανιάν

Το SEUM: Speedrunners from Hell είναι ένας τίτλος που δεν απευθύνεται σε casual gamers. Το θέμα είναι ότι πρόκειται για έναν αρκετά απαιτητικό τίτλο που στοχεύει σε ανθρώπους που θέλουν να βρίσκονται στα leaderboards και να το παίζουν "επιδειξίες" στους φίλους τους. Είναι αρκετά δύσκολο σε κάποια σημεία που ειλικρινά μου πέρασε από το μυαλό να εκτοξεύσω το controller στου διαόλου τη μάνα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι με κρατούσε σε εγρήγορση και με έκανε αρκετές φορές να γέρνω λες και ήμουν εγώ μέσα στην οθόνη. Όπως και να 'χει πάντως διαβάστε το review για μια πιο αναλυτική άποψη.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.