Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alto's Adventure

More
15 Mar 2018 16:15 #213445 by Μάρκος Ασκανιάν

To Alto’s adventure αποτελεί ένα καλό παράδειγμα ότι τα παιχνίδια πρέπει να θεωρούνται τέχνη και να κρίνονται ως τέχνη όπως συνέβη και με το Journey σχετικά πρόσφατα. Το Alto’s adventure δεν είναι απλά ένα endless runner game, αλλά το καλύτερο endless runner game που έχω πιάσει προσωπικά στα χέρια μου.Ένα endless runner που σε ηρεμεί και ταυτόχρονα σε κάνει να θέλεις να ασχολείσαι περισσότερο μαζί του μόνο και μόνο για να το θαυμάσεις.

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2018 13:47 #213496 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Alto's Adventure Review

Διαβάστε το review του Μάρκου Ασκανιάν για το παιχνίδι και πείτε μας την άποψη σας για αυτό!

More
18 Jul 2018 20:56 #215844 by Μάρκος Ασκανιάν

Το Alto's Adventure είναι από αυτά τα mobile games που περνάς την ώρα σου και κολλάς χωρίς να το καταλάβεις. Ακόμη και σήμερα ασχολούμαι μαζί του και όταν υπάρχει η δυνατότητα το κάνω screen mirror στη Tv. Η δουλειά των developers είναι πραγματικά αξιόλογη και σας ταξιδεύει μακριά από προβλήματα/στρες/άγχος.

Αναλυτικά γράφω την άποψή μου εδώ και προτείνω σε όλους να το δοκιμάσετε. Αξίζει και με το παραπάνω το χρόνο σας, ειδικά αν σκεφτείτε ότι ξοδεύετε περισσότερη ώρα στο να χαζεύετε παραπάνω απ'ότι θα 'πρεπε αδιάφορα πράγματα στα social media.

Adododo!!!