Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fru

More
14 Jan 2017 13:56 #192391 by Παντελής Δασκαλέλος

Το Fru αποτελεί ένα indie Puzzle/Platform που αναδεικνύει όσο καμμία άλλη κυκλοφορία τις δυνατότητες του Kinect. H πρώιμη μορφή του αναπτύχθηκε μέσα σε μόλις 48 ώρες στα πλαίσια του Global Game Jam 2014 και στην πορεία παρουσιάστηκε στην E3 του 2015. Από τότε μέχρι σήμερα οι developers άλλαξαν ριζικά την όψη του παιχνιδιού, αλλά κράτησαν αναλλοίωτους τους βασικούς μηχανισμούς του.

Η ιδιομορφία και συνάμα καινοτομία του είναι ότι χρησιμοποιείται το σώμα σας για να δημιουργήσετε πλατφόρμες πάνω στις οποίες μετακινείται ο ήρωάς σας για να φτάσει στην έξοδο του εκάστοτε level.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2017 15:04 #192394 by Αγγελική Γοργορίνη

Lordwinter wrote:

Το Fru αποτελεί ένα indie Puzzle/Platform που αναδεικνύει όσο καμμία άλλη κυκλοφορία τις δυνατότητες του Kinect. H πρώιμη μορφή του αναπτύχθηκε μέσα σε μόλις 48 ώρες στα πλαίσια του Global Game Jam 2014 και στην πορεία παρουσιάστηκε στην E3 του 2015. Από τότε μέχρι σήμερα οι developers άλλαξαν ριζικά την όψη του παιχνιδιού, αλλά κράτησαν αναλλοίωτους τους βασικούς μηχανισμούς του.

Η ιδιομορφία και συνάμα καινοτομία του είναι ότι χρησιμοποιείται το σώμα σας για να δημιουργήσετε πλατφόρμες πάνω στις οποίες μετακινείται ο ήρωάς σας για να φτάσει στην έξοδο του εκάστοτε level.

Φαίνεται πολύ καλό και πρωτότυπο. Σίγουρα θα είναι πολύ διασκεδαστικό και θα πέφτει πολύ γέλιο αν παίζεται ειδικά με παρέα. :)

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
16 Jan 2017 20:14 - 17 Jan 2017 11:52 #192491 by Καλλινίκη
Replied by Καλλινίκη on topic Fru
Fru Review

Διαβάστε το review του Παντελή Δασκαλέλου. Μας αναλύει για το videogame της Through Games που είναι αποκλειστικά μόνο στο XBOX ONE και παίζεται μαζί με το Kinect. Πείτε μας τις εντυπώσεις σας!
Last edit: 17 Jan 2017 11:52 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
20 Jan 2017 01:29 #192813 by Παντελής Δασκαλέλος
Από το Kinect του Xbox 360 μέχρι σήμερα αρκετοί "μεγάλοι" developers βλέπε Capcom, Ubisoft, Sega, Rare προσπαθούσαν να παρουσιάσουν ένα αξιόλογο game. Τελικά χρειάστηκε να βγει μια Ολλανδική εταιρεία που αποτελείται από μια χούφτα προγραμματιστών για να φτιάξει ένα εξαιρετικό Kinect game αποδεικνύοντας ότι αν υπάρχει μεράκι και διάθεση για πειραματισμό τα χρήματα περιττεύουν. Αυτό ακριβώς είναι το Fru, ένα άκρως καινοτόμο Puzzle/Platform, το οποίο με σχετική άνεση καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου Kinect game. Σαφώς και ένας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη, οπότε αν δεν έχετε το Kinect δεν αξίζει να το προμηθευτείτε για ένα μόλις game, αλλά αν έχετε στην κατοχή σας το περιφερειακό τσιμπήστε το Fru με κλειστά μάτια. Το μοναδικό παράπονο μου είναι η μικρή διάρκεια του campaign, αν διαρκούσε 2-3 ώρες ακόμη θα ήμουν υπερευχαριστημένος.

More
20 Jan 2017 17:05 #192826 by A
Replied by A on topic Fru
Ίσως περιμένω να το πάρω με έκπτωση γιατί 15€ είναι πολλά, καθώς έχω μια λίστα με games που θέλω να πάρω :P
Αν το ευχαριστηθώ όμως θα στείλω το ιδρωμένο φακελάκι μου στους Ολλανδούς.
Κυρίως θα παίξω με κοιλίτσα! :cheer:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
14 Mar 2017 17:34 #195205 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Fru

Giveaway για το Fru.

Δηλώστε συμμετοχή

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments: