Καλησπέρα σε όλο το forum του Gameworld!
Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον Μάνο , την Χριστιάνα Θάνου και όλο το Gameworld για την υποστήριξη στο project μας.
Η δουλειά σας είναι πολύ αξιόλογη !
Ευχαριστώ πολύ Μάνο για τις διευκρινήσεις , η άποψη σου θέλω να ξέρεις ότι είναι πολύ σεβαστή.
Παρόλο αυτά θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να βγάλουμε ένα ελαττωματικό παιχνίδι.
Το "For Eternity" έχει δοκιμαστεί απο αρκετές συσκευές και πραγματικά μπορώ να πω ότι τα συγκεκριμένα bugs που αναφέρεις μέχρι στιγμής δεν τα συναντήσαμε , τουλάχιστον ακόμα.
Σίγουρα όμως γνωρίζουμε οτι το game δεν μπορεί καν να ξεκινήσει σε συσκευές που είναι παλιότερης τεχνολογίας , ή τεχνολογίας που δεν ανταποκρίνονται σωστά οι προδιαγραφές του.
Προσωπικά έχω δοκιμάσει το game σε καλές συσκευές του 2013 και νεότερες, όπως Samsung S4, Google Nexus 5 , Samsung Note 3 , Note 4 , Samsung Tab Pro , το παιχνίδι δεν είχε καθόλου προβλήματα. Φυσικά αρκετοί χρήστες σε δικές τους συσκευές επίσης δεν είχαν προβλήματα . Αρκετοί από αυτούς έχουν γράψει και καλά σχόλια στην σελίδα του game στο play store. Σε παλιότερες συσκευές όπως το Samsung S3 , το game δεν τρέχει καθόλου. Σίγουρα υπάρχουν και μερικές ακόμα συσκευές παλαιού τύπου που δεν θα μπορεί να παίζει το game. To Google play store δεν μας δίνει την δυνατότητα να αποκλίνουμε συσκευές πριν γίνει το download με κριτήριο την GPU ή την Ram , παρά μόνο δηλώνοντας την συσκευή η επιλέγοντας την έκδοση Android. Έτσι είναι λίγο δύσκολα να μπορούμε να κάνουμε test σε 1000 android συσκευές που υπάρχουν στην αγορά.. Δίνει την δυνατότητα όμως της επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση που δεν παίζει το game στην συγκεκριμένη συσκευή , ή αν ο χρήστης δεν είναι ευχαριστημένος για κάποιο λόγο , μέσα σε 2 ώρες μετά την αγορά.
Νομίζω είναι και λίγο φυσικό ένα game με αρκετά πρόσφατα γραφικά να μην παίζει σε πιο αδύναμες συσκευές. Όπως γίνεται σε ένα PC με αδύναμη κάρτα γραφικών δεν θα μπορούσε να τρέξει σωστά το Witcher 3.
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το game καθώς το παίζω εγώ προσωπικά από συσκευή Google nexus 5 , συσκευή του 2013 , με 2 GB ram , και καλό gpu chipset , Adreno 330. Δεν έχει καθόλου πρόβλημα στα frame rate και παίζει γενικότερα πολύ άνετα.
Πιστεύω όλο αυτό το lag και πρόβλημα δημιούργησε θέμα και στο gameplay καθώς έπαιζες το παιχνίδι και επηρέασε λίγο την άποψη σου. Επίσης μόλις κυκλοφόρησε η καινούρια έκδοση του game , special edition , με αρκετά καλά updates και στο gameplay αλλά και στα γραφικά.
Την νέα έκδοση , special edition , μπορείτε να τη δείτε στην παρακάτω σελίδα >
smarturl.it/ForEternityGame
Και πάλι Μάνο θα ήθελα να ξέρεις ότι σέβομαι την άποψη σου , και όλα αυτά που γράφω είναι πάντα με θετικό τόνο και εκτίμηση . Πιστεύω ταπεινά ότι το game θα ήθελε μια πιο αξιόπιστη Up to date συσκευή για να μπορέσει να κριθεί σωστά.
Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι , και εύχομαι πάντα επιτυχίες στο gameworld , αλλά και στο προσωπικό game που φτιάχνεις με την ομάδα σου.
Πάντα επιτυχίες και καλές γιορτές!
Φιλικά,
Παύλος.