Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

For Eternity - The game

More
16 Nov 2015 23:16 #171210 by Marios Ntallaris

Καινούρια ελληνική προσπάθεια στον χώρο του moblie gaming. Το For Eternity αποτελεί τον διάδοχο του ομώνυμου επιτυχημένου τραγουδιού. Η παραγωγή κράτησε 18 μήνες και ήδη το παιχνίδι μετράει αρκετά downloads στο Google Play.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την σχετική είδηση.
Περιμένουμε γνώμες και εντυπώσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Dec 2015 23:06 #172895 by Μάνος Γρυπάρης
Το αγόρασα προχθες και έπαιξα για κάποια ώρα.

Το παιχνίδι ενώ είναι πολύ μπροστά σε θέμα γραφικών σε σύγκριση με άλλες ελληνικές Android προσπάθειες, δυστυχώς έχει πολλά τεχνικά θέματα.

Τα προβλήματα που συνάντησα:
- Η οθόνη μαυρίζει κάθε λίγα δευτερόλεπτα κάνοντας το παιχνίδι κυριολεκτικά unplayable. Την στιγμή που μαυρίζει περιστρέφεται κάθετα, συνεπώς θα πρέπει να κρατάτε το κινητό σταθερό, αλλά ακόμα κι έτσι δεν θα γλιτώσετε το μαύρισμα, βάση του οποίου θα πρέπει να πατήσετε το Power button, να βγείτε εκτός παιχνιδιού και μετά να ξαναμπείτε μέσα, ενώ στο φόντο θα τις τρώτε.
- Μισοτελειωμένα textures στο βάθος. Ενα συγκεκριμενο texture λείπει και αυτό φαίνεται διαρκώς.
- Σύστημα μάχης: Το να πατάς γενικά στα δεξιά της οθόνης για να χτυπήσεις χαρακτήρα και στη συνέχεια πάνω στον χαρακτήρα σου διαρκώς για να βγάλει μαγεία μου έκατσε κάπως. Θα πρέπει να υπάρχει ένα virtual touchpad κατά την άποψή μου.
- Frame rate: Τραγικό, πέφτει ακόμα και κάτω από τα 10 frames. Σε Android κινητό MLS Diamond με Android 5, 2GB RAM και Quad Core CPU.

Δεν θα γραφτεί review γιατί θεωρούμε ότι ενώ είναι ένα πολύ φιλόδοξο project θα το αδικήσουμε λόγω προβλημάτων στο bug testing.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
12 Dec 2015 01:01 - 12 Dec 2015 23:09 #172897 by Pavlos Etostone
Καλησπέρα σε όλο το forum του Gameworld!

Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον Μάνο , την Χριστιάνα Θάνου και όλο το Gameworld για την υποστήριξη στο project μας.
Η δουλειά σας είναι πολύ αξιόλογη !
Ευχαριστώ πολύ Μάνο για τις διευκρινήσεις , η άποψη σου θέλω να ξέρεις ότι είναι πολύ σεβαστή.
Παρόλο αυτά θα ήθελα να επισημάνω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε να βγάλουμε ένα ελαττωματικό παιχνίδι.
Το "For Eternity" έχει δοκιμαστεί απο αρκετές συσκευές και πραγματικά μπορώ να πω ότι τα συγκεκριμένα bugs που αναφέρεις μέχρι στιγμής δεν τα συναντήσαμε , τουλάχιστον ακόμα.
Σίγουρα όμως γνωρίζουμε οτι το game δεν μπορεί καν να ξεκινήσει σε συσκευές που είναι παλιότερης τεχνολογίας , ή τεχνολογίας που δεν ανταποκρίνονται σωστά οι προδιαγραφές του.
Προσωπικά έχω δοκιμάσει το game σε καλές συσκευές του 2013 και νεότερες, όπως Samsung S4, Google Nexus 5 , Samsung Note 3 , Note 4 , Samsung Tab Pro , το παιχνίδι δεν είχε καθόλου προβλήματα. Φυσικά αρκετοί χρήστες σε δικές τους συσκευές επίσης δεν είχαν προβλήματα . Αρκετοί από αυτούς έχουν γράψει και καλά σχόλια στην σελίδα του game στο play store. Σε παλιότερες συσκευές όπως το Samsung S3 , το game δεν τρέχει καθόλου. Σίγουρα υπάρχουν και μερικές ακόμα συσκευές παλαιού τύπου που δεν θα μπορεί να παίζει το game. To Google play store δεν μας δίνει την δυνατότητα να αποκλίνουμε συσκευές πριν γίνει το download με κριτήριο την GPU ή την Ram , παρά μόνο δηλώνοντας την συσκευή η επιλέγοντας την έκδοση Android. Έτσι είναι λίγο δύσκολα να μπορούμε να κάνουμε test σε 1000 android συσκευές που υπάρχουν στην αγορά.. Δίνει την δυνατότητα όμως της επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση που δεν παίζει το game στην συγκεκριμένη συσκευή , ή αν ο χρήστης δεν είναι ευχαριστημένος για κάποιο λόγο , μέσα σε 2 ώρες μετά την αγορά.

Νομίζω είναι και λίγο φυσικό ένα game με αρκετά πρόσφατα γραφικά να μην παίζει σε πιο αδύναμες συσκευές. Όπως γίνεται σε ένα PC με αδύναμη κάρτα γραφικών δεν θα μπορούσε να τρέξει σωστά το Witcher 3.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το game καθώς το παίζω εγώ προσωπικά από συσκευή Google nexus 5 , συσκευή του 2013 , με 2 GB ram , και καλό gpu chipset , Adreno 330. Δεν έχει καθόλου πρόβλημα στα frame rate και παίζει γενικότερα πολύ άνετα.

Πιστεύω όλο αυτό το lag και πρόβλημα δημιούργησε θέμα και στο gameplay καθώς έπαιζες το παιχνίδι και επηρέασε λίγο την άποψη σου. Επίσης μόλις κυκλοφόρησε η καινούρια έκδοση του game , special edition , με αρκετά καλά updates και στο gameplay αλλά και στα γραφικά.
Την νέα έκδοση , special edition , μπορείτε να τη δείτε στην παρακάτω σελίδα > smarturl.it/ForEternityGame

Και πάλι Μάνο θα ήθελα να ξέρεις ότι σέβομαι την άποψη σου , και όλα αυτά που γράφω είναι πάντα με θετικό τόνο και εκτίμηση . Πιστεύω ταπεινά ότι το game θα ήθελε μια πιο αξιόπιστη Up to date συσκευή για να μπορέσει να κριθεί σωστά.

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι , και εύχομαι πάντα επιτυχίες στο gameworld , αλλά και στο προσωπικό game που φτιάχνεις με την ομάδα σου.
Πάντα επιτυχίες και καλές γιορτές!

Φιλικά,
Παύλος.
Last edit: 12 Dec 2015 23:09 by Pavlos Etostone.

More
12 Dec 2015 19:06 #173166 by Πιέρρος Φουστέρης
Παύλο, εκ μέρους του Μάνου και του staff του GameWorld.gr, σε ευχαριστούμε και εμείς για τα καλά λόγια. Όπως όλοι γνωρίζουν, στηρίζουμε με μεγάλη χαρά όλους τους Έλληνες developers και τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρος πως ο Μάνος δεν σκόπευε να εννοήσει κάτι αρνητικό για το παιχνίδι σας. Αντιθέτως, επειδή κάποιες φορές έχουν υπάρξει αρνητικά σχόλια για γνώμες των συντακτών μας σχετικά με παιχνίδια που είχαν bugs και έλεγαν ότι οι κριτικές τους δεν ήταν αντικειμενικές, ο Μάνος είπε ότι δεν θα γραφτεί review για να μην υπάρξει επανάληψη των "κακών σχολίων". Σας ευχόμαστε όλοι καλή τύχη με το project σας και ελπίζουμε να το κάνετε ακόμη καλύτερο!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister