Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ε3 2015: Unravel

More
16 Jun 2015 00:06 #162698 by Παντελής Δασκαλέλος

Νέο Puzzle/Platform από την Electronic Arts.

H ΕΑ παρουσίασε ένα νέο IP κατά την διάρκεια της press conference της στην E3.

Πρόκειται για το Unravel, το οποίο ανήκει στην κατηγορία των Puzzle/Platfοrm και αναμένεται για PC, PS4 και Xbox One. To Unravel αναπτύσσεται από την σουηδική Coldwood και σε αυτό βλέπουμε έναν ιδιόμορφο πρωταγωνιστή που μοιάζει με γάτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Όπως είδαμε στο τρέιλερ από το σώμα του πρωταγωνιστή... κρέμεται ένα νήμα, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε τα διάφορα puzzles που θα συναντήσετε στον δρόμο σας.

Εσάς πώς σας φάνηκε το Unravel;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2015 01:22 #162852 by Φοίβος Ζαφείρης
Μηχανικά θα δείξει αν στέκεται ή αν βασίζεται απλώς σε gimmick, αλλά από το reveal και μόνο μου κίνησε το ενδιαφέρον. Βασικά κρατάω χαρακτήρα, η ακριβής αντίδρασή μου ήταν "Awwwwwwww".

More
18 Jun 2015 17:40 #162889 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Ε3 2015: Unravel
Παρα πολυ ενδιαφερον, αν και με παιδικο θεμα.Ειμαι περιεργος να δω πως παιζεται και αν καταληγει μονοτονο μετα απο ωρα. Πρωτοτυπο σιγουρα....

More
18 Jun 2015 19:01 #162902 by Tony
Replied by Tony on topic Ε3 2015: Unravel
Πεθαινω για κατι τετοια παιδικα!!Ειδικα αν η μουσικη ειναι αντιστοιχη με αυτη στο video....

More
05 Feb 2016 13:22 - 05 Feb 2016 13:23 #176361 by Τάσος Νικολακόπουλος
Εάν είστε κάτοχοι Xbox One ή PC και μέλη EA / Origin Access, τότε μπορείτε να παίξετε απο τώρα το Unravel. Όλη η πρόοδος που θα κάνετε στην δοκιμαστική έκδοση θα περάσει κανονικά στο full game, αν επιλέξετε να το αγοράσετε. Διαβάστε περισσότερα στο update της σχετικής είδησης (4/2/16) .

Attachments:
Last edit: 05 Feb 2016 13:23 by Τάσος Νικολακόπουλος.

More
05 Feb 2016 15:56 #176369 by Αντώνης Δελησάββας
Πως έχει καταφέρει το Unravel να με ψήσει να ασχοληθώ μαζί του δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν είμαι μεγάλος fan των puzzle/platform αλλά το συγκεκριμένο έχει μια απροσδιόριστη γοητεία. Ίσως να είναι τα mechanics του που μου προκαλούν το ενδιαφέρον. Με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
05 Feb 2016 16:09 #176371 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Ειναι απλα τελειο ρε ,ενας λογος που μετανιωσα πολυ που δεν ειχα Origin Access :(

More
05 Feb 2016 22:53 #176398 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψω όταν ασχοληθώ μαζί του. Με έχει κερδίσει από το πρώτο βίντεο.

More
15 Apr 2016 18:10 #180050 by Παντελής Δασκαλέλος
Unravel review

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχω δηλώσει λάτρης των Puzzle/Platform και ως εκ τούτου περίμενα το Unravel με αρκετή ανυπομονησία. Οι πρώτες εντυπώσεις μου, όταν και είχα ασχοληθεί με την trial έκδοση του στο EA Access ήταν θετικότατες, αλλά περίμενα την τελική έκδοση για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Η αλήθεια είναι πως το Unravel ξεχειλίζει από το μεράκι των δημιουργών του και διαθέτει έναν πραγματικά αξιολάτρευτο πρωταγωνιστή. Έτυχε να παίζω και να με παρακολουθεί η πεθερά μου (83 χρονών btw), η οποία με παρότρυνε να συνεχίσω να παίζω γιατί ήθελε να δει την συνέχεια. Με το παράδειγμα αυτό θέλω να τονίσω το πόσο μεγάλη αίσθηση κατάφερε να προκαλέσει ο Yarny, όσον αφορά την σχεδίασή του. Πότε δεν είδα σε κάποιο game έναν πρωταγωνιστή που να είναι τόσο εκφραστικός χωρίς να ανοίξει το στόμα του.

Πρόκειται αναμφίβολα για την καλύτερη κυκλοφορία της Coldwood Interactive, μιας εταιρείας που στο παρελθόν δεν είχε καταφέρει ποτέ να παρουσιάσει κάτι το αξιόλογο. Για τον οπτικοακουστικό τομέα του Unravel ότι και να πει κάποιος είναι πραγματικά λίγο. Το μοναδικό πρόβλημα εστιάζεται στο gameplay, καθώς δεν υπάρχει καθόλου ποικιλία στα puzzles και κατά κύριο λόγο η επίλυση τους ακολουθεί το ίδιο μοτίβο.