Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Schrodinger's Cat and the Raiders of the Lost Quark

More
01 Jun 2015 00:34 #162043 by Παντελής Δασκαλέλος

To Schrodinger's Cat and the Raiders of the Lost Quark αποτελεί την παρθενική δημιουργία της Italic Pig. Είναι ένα Puzzle/Platform με "ιδιαίτερη" επιστημονική θεματολογία βασισμένο στις θεωρείες του Schrodinger και στις αρχές της κβαντικής Φυσικής. Κυκλοφορεί στα PC από τον περασμένο Σεπτέμβριο και στα μέσα του περασμένου μήνα κυκλοφόρησε για PS4 και Xbox One. Διατίθεται έναντι 10 ευρώ στις κονσόλες και 9 ευρώ στα PC και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αρέσκονται στα Puzzle/Platform.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2015 18:24 #162299 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ ότι τους τελευταίους μήνες τρέφω ένα πάθος για τα Puzzle/Platform, ενδεχομένως γιατί δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με το συγκεκριμένο genre τα τελευταία χρόνια. Το Schrodinger's Cat and the Raiders of the Lost Quark μου κίνησε την περιέργεια από τον τίτλο του μάνι, ενώ τα τρέιλερ που είδα μου άφησαν καλές εντυπώσεις. Το game δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό, αλλά για όσους αρέσκονται σε αυτό το στυλ και με δεδομένο ότι διατίθεται σε χαμηλή τιμή θα έλεγα ότι αξίζει την προσοχή σας. Θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν υπήρχε λίγη μεγαλύτερη ποικιλία στο κομμάτι των puzzles. Για την ιστορία είναι easy 1000G για όσους κυνηγούν achievements και μιας και τρέχει ο διαγωνισμός Xbox Live Gamer of the Month.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

More
05 Jun 2015 20:28 #162310 by Apostolos
Πολύ καλό παιχνίδι. Τα puzzle δεν μου αρέσουν και τόσο αλλά αυτό έχει το κάτι ρε παιδί μου που το κάνει ξεχωριστό. Τώρα η γάτα είναι τα γραφικά έτσι σε χαλαρό στυλ... δεν ξέρω πάντως το λάτρεψα!