Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kirby and the Rainbow Paintbrush

More
16 Apr 2015 22:59 #159487 by Δημήτρης Αραμπατζίδης

Ο πολυαγαπημένος μας Kirby σε νέες (platform) περιπέτειες! Ακολουθείστε τον Kirby στο νέο του μαγικό ταξίδι στον κόσμο της Seventopia, καθώς προσπαθεί να επαναφέρει τα χρώματα στον κόσμο του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2015 15:58 #159500 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Έπειτα από το review που έγραψα για το Kirby and the Rainbow Paintbrush , ήρθε η ώρα να μοιραστώ την άποψη μου λίγο πιο ελεύθερα. Αρχικά, θέλω να τονίσω το εξής. To Rainbow Paintbrush είναι από τα πιο όμορφα Platform που έχω παίξει. Ο κόσμος είναι φτιαγμένος από πηλό και η λεπτομέρεια στον σχεδιασμό ξεχειλίζει. Κάθε κομμάτι του περιβάλλοντος δίνει την αίσθηση του χειροποίητου, πράγμα που μαρτυρά τον λεπτομερή σχεδιασμό του κόσμου από τους developers.

Όπως αναφέρω και στο review μου όμως, δυστυχώς το Rainbow Paintbrush ταλαιπωρείται κυρίως από ελαττωματικές ιδέες στο design. Για παράδειγμα, τα levels ενώ είναι άψογα σχεδιασμένα, περιέχουν κάποια "νεκρά" σημεία, που αυξάνουν το μέγεθος τους, χωρίς να προσφέρουν κάτι ουσιαστικό στο παιχνίδι. Αν και η ιδέα για τον σχεδιασμό των σχοινιών με το stylus ήταν καταπληκτική, η ακρίβεια του θα σας προδώσει πολλές φορές. Κλείνοντας, πιστεύω πως το Kirby and the Rainbow Paintbrush είναι ένα πολύ αξιόλογο Platform με πολλές καινοτόμες ιδέες, που δυστυχώς χάνουν στην υλοποίηση τους. Παρόλα αυτά, ο Kirby και η νέα περιπέτεια του, μπορούν να προσφέρουν αρκετές ώρες διασκέδασης στους φίλους των Platform.

Please Log in or Create an account to join the conversation.