Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Funk of Titans

More
27 Jan 2015 20:32 - 28 Jan 2015 19:06 #156040 by Παντελής Δασκαλέλος

To Funk of Titans αποτελεί την παρθενική κυκλοφορία της A Crowd of Monsters στις οικιακές κονσόλες. Η μικρή ισπανική εταιρεία έχει να επιδείξει μόνο το Sugar Kid στο βιογραφικό της, το οποίο πάντως είχε σημειώσει υψηλές πωλήσεις στο Apple Store. To νέο της project ανήκει στην κατηγορία των 2D Platfrom και κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Περσέας. Ο τελευταίος μάχεται για να διαδώσει το μεγαλείο της funk μουσικής στην Αρχαία Ελλάδα. Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς θα πρέπει να μονομαχήσετε με άλλους Τιτάνες, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα την pop, την rap και την rock μουσική. Διαβάστε το review εδώ.

Το Funk of Titans κυκλοφορεί από τις 9 Ιανουαρίου 2015 αποκλειστικά στο Xbox One.
Last edit: 28 Jan 2015 19:06 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2015 12:49 #156406 by Παντελής Δασκαλέλος
Για να είμαι ειλικρινείς από τα πρώτα τρέιλερ που είχα δει μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και συν τις άλλοις είχε τύχει να παρακολουθήσω και ένα streaming στο Twitch για το συγκεκριμένο από τον Stallion83, οπότε λέω δεν παίζει να είναι τελείως φολά. Δυστυχώς η πραγματικότητα ήταν αρκετά διαφορετική, καθώς το Funk of Titans συγκαταλέγεται στους χειρότερους τίτλους που έχω παίξει τους τελευταίους μήνες. Και είναι πράγματι κρίμα γιατί σε αυτό το διάστημα είχα την τύχη να δοκιμάσω αρκετά indie όπως το Never Alone και το Kalimba τα μου άρεσαν πολύ. Ίσως αν το Funk of Titans δεν ήταν runner Platform να μου άρεσε περισσότερο, καθώς τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση θα ασχολιόμουν με την εξερεύνηση του κόσμου. Όπως και να έχει μιλάμε για ένα επιεικώς μέτριο game και καλό θα είναι να το αποφύγετε.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

More
09 Apr 2016 23:04 #179680 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Προσωπικά το απόλαυσα αρκετό στο τρίωρο που κράτησε, έχοντας ήδη διαβάσει το review και γνωρίζοντας τι με περίμενε. Χωρίς να παίρνει στα σοβαρά τον εαυτό του, ήταν αρκετά χαλαρωτικό και ό,τι έπρεπε μετά την πίεση που είχα φάει παίζοντας το Jade Empire. Το ραδιοκασετόφωνο ως όπλο ήταν όλα τα λεφτά, ακόμη κι αν οποιοδήποτε weapon προκαλούσε το ίδιο damage. Σουρεαλιστικό ως θεματολογία.