Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mercenary Kings

More
05 Dec 2014 09:20 #153123 by Νίκος Ταφραλίδης
Η Πρώτη εικόνα από αυτό το side scrolling shoot 'em up είναι ότι έχουμε έναν κλώνο του Metal Slug. Αυτό με ενθουσίασε γιατί τα Metal Slug είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Άπειρα τα πενηντάρικα (δρχ) που ξόδεψα σε αυτά. Άλλοι τα καίγαν τα λεφτά τους σε λουλουδια στα μπουζούκια και εγώ στα βρωμερά Arcade καταγωγια :) Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι ανάμικτες γιατί είχα λίγo πιο μεγάλες προσδοκίες για το Mercenary Kings λόγω αυτής της ομοιότητας. Σε λίγες μέρες θα έχω έτοιμο και το Review οπότε θα δείτε καλύτερα για τα καθέκαστα του Mercenary King

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Dec 2014 01:34 #154411 by Πιέρρος Φουστέρης
Ο Νίκος έπαιξε το side scrolling shoot 'em up της Tribute Games και μας λέει τις απόψεις του!

Όπως έγραψε και στο πρώτο post ο φίλτατος Νίκος, το παιχνίδι φαίνεται σαν μία κόπια του Metal Slug, ενός αγαπημένου από πολλούς παιχνίδι, ανάμεσά τους και εγώ. Δείτε το review του Mercenary Kings και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
19 Dec 2014 14:18 - 19 Dec 2014 14:24 #154420 by Νίκος Ταφραλίδης
Μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού και αφού ολοκλήρωσα το Review μου μπορώ να πω ότι οι developers έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία. Το Mercenary Kings είχε τα φόντα να γίνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι αλλά συμβιβάστηκε στην μετριότητα. Στην αρχή το διασκέδασα αλλά γρήγορα άρχισα να το βαριέμαι. Στο τέλος το ολοκλήρωσα πιο πολύ για τις ανάγκες του Review. Από το Steam τώρα κοστίζει 11,39€ . Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιούμε με τα ρετρό παιχνίδια είναι ότι μπορεί τα γραφικά τους να μας φαίνονται λιτά και απλά, αλλά με δεδομένο το πόσο αδύναμο ήταν το hardware οι άνθρωποι πραγματικά κάνανε θαύματα για να μας παρουσιάσουν αυτό το αποτέλεσμα. Τα ρετρό παιχνίδια που με τόσο θερμές αναμνήσεις θυμόμαστε είναι αποτέλεσμα ανθρώπων πρωτοπόρων στο game design που σπρώξανε τα όρια σε νέα επίπεδα. Τώρα τα ρετρό είναι μια απομίμηση στυλ και επιλογή ευκολίας. Άλλο τα παιχνίδια που σχεδίασαν οι τότε Shigeru Miyamoto και άλλο του κάθε Jonathan Lavigne τώρα. Μπορεί να μοιάζουν σχεδιαστικά αλλά είναι πολύ διαφορετικά.
Last edit: 19 Dec 2014 14:24 by Νίκος Ταφραλίδης.