Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Donkey Kong Country Tropical Freeze (Wii U)

More
06 Feb 2014 00:05 #140130 by Κώστας Λάβαρης
Το Donkey Kong Country Tropical Freeze είναι ο πέμπτος τίτλος της σειράς, και πρώτος σε high-definition και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U. Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την Retro Studios, την δημιουργό των Donkey Kong Country: Returns και Metroid Prime Trilogy.

[youtube:209tdcvm]
[/youtube:209tdcvm]

[youtube:209tdcvm]
[/youtube:209tdcvm]

Το Donkey Kong Country Tropical Freeze κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 21 Φεβρουαρίου για το Wii U.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2014 16:29 #140543 by Κώστας Λάβαρης
H Nintendo έδωσε στην δημοσιότητα το launch τρέιλερ του επερχόμενου exclusive για το Wii U, το οποίο αναμένεται στις 21 Φεβρουαρίου.

[youtube:30tjcycq]
[/youtube:30tjcycq]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Mar 2014 21:41 #141287 by Κώστας Λάβαρης
Ο Κοσμάς Κ. Φλωρής ετοίμασε το review του Donkey Kong Country: Tropical Freeze , που αποτελεί αποκλειστικό τίτλο για το Wii U. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους τους fans του Donkey Kong αλλά και των Platform γενικότερα.

[youtube:3u56fqn8]
[/youtube:3u56fqn8]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
05 Mar 2014 00:15 #141367 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
Πραγματικά το παιχνίδι είναι κορυφή! Ένα 2δ πλατφορμ που βάζει τα γυαλιά σε κάθε σάκμπου και ρέιμαν. Τα συμπτώματα του Ντονκικονγκισμού μου ξεκίνησαν απο το εισαγωγικό βίντεο και ακόμα συνεχίζουν και μετά τον τερματισμό του game μιας και θέλω να συλλέξω κάθε τι που υπάρχει σκόρπιο στον κόσμο του Tropical Freeze.

Αν και δεν έχω παίξει ακόμα το Mario 3d world πιστεύω πως το Donkey Kong Tropical Freeze είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή παιχνίδι του Wii U. Όσοι έχετε Wii U και δεν το έχετε αγοράσει, ντροπή σας!