Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Croc: Legend of the Gobbos (PlayStation)

More
07 Dec 2013 03:21 #136485 by Γιώργος Λόλας

Croc: Legend of the Gobbos

Το Croc είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του PSone και του Sega Saturn. Πρόκειται για ένα 3D Platform game που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 31 Οκτωβρίου 1997 από την ιστορική Argonaut Games (πρώην Argonaut Software). Γρήγορα έγινε αγαπητό από πολλούς για το διασκεδαστικό και συνάμα απαιτητικό του gameplay, καθώς και για τον συμπαθητικό του πρωταγωνιστή, τον Croc.

Ο Croc το κροκοδειλάκι θα περάσει μέσα από ζούγκλες, ερήμους και άλλα τοπία σε διάφορα νησιά για να σώσει (από τον κακούλη Baron Dante) τα μαλλιαρά πλασματάκια Gobbos. Σε κάθε level υπάρχουν 6 Gobbos για να σώσετε με το ένα από αυτά να είναι συνήθως καλά κρυμμένο. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, το Croc 2 κυκλοφόρησε για PS1 το 1999, ενώ ακολούθησαν οι εκδόσεις για PC και Game Boy Color το 2000 και 2001 αντίστοιχα. Αυτή τη φορά, προσπαθείτε να βρείτε τους χαμένους σας γονείς και να σώσετε τον Inventor Gobbo από τον ίδιο κακό που συναντήσαμε στο πρώτο game, τον Baron Dante.

[youtube:1curq7gm]
[/youtube:1curq7gm]

Τα γραφικά των δύο παιχνιδιών είναι αρκετά συμπαθητικά και για τα δεδομένα της εποχής θεωρούνταν πολύ όμορφα για το είδος τους. Ο Croc μπορούσε να χτυπήσει τους εχθρούς του με την ουρά για να τους εξολοθρεύσει, ενώ είχε στη διάθεσή του και μια κίνηση που του επέτρεπε να σπάσει διάφορα κιβώτια.

Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο παιχνιδάκι. Δε ξέρω γιατί, αλλά το θεωρούσα πάντα ως το... Tomb Raider των Platform games.

Το Croc: Legend of the Gobbos κυκλοφόρησε για PlayStaton, Sega Saturn, PC και Game Boy Color.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2013 15:13 #136505 by Σπύρος
Δεν το είχα παίξει αλλά ξερογλυφόμουν όταν το έβλεπα σε διαφημίσεις περιοδικών. Τότε δυστυχώς ήμουν πιτσιρικάς και δεν είχα λεφτά για να αγοράζω ό,τι θέλω όπως τώρα...Ευκαιρία πάντως να το παίξω τώρα.

More
11 May 2014 13:31 #144484 by Μάρκος Ασκανιάν
Πολύ καλό platform αλλά ώρες ώρες η κάμερα έκανε τα δικά της. :(

Adododo!!!