Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Spyro the Dragon (PlayStation)

More
30 Oct 2013 13:25 #134728 by Σπύρος

Το 1998 η Insomniac (Ratchet and Clank, Resistance, Fuse) έφερε στο ως τότε φτωχό σε 3D platform PlayStation μια νέα μασκότ που μέσα στα χρόνια έχει γίνει από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες του gaming. Σε όλους όσους το παίξαμε γεννά μεγάλη νοσταλγία αλλά μια επίσκεψη πίσω σε αυτό θα δείξει αν βλέπουμε περισσότερο με το συναίσθημα μια φιγούρα των παιδικών χρόνων ή αν όντως μιλάμε για έναν τίτλο που αξίζει τις διθυραμβικές κριτικές που έλαβε ανά καιρούς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2013 16:09 #134748 by Κώστας Λάβαρης
Για μένα αποτελεί κορυφαίο χαρακτήρα στα video games. Από τους αγαπημένους μου. Και πιστεύω το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κλασσικά platforms. Το ξεθάβω και ξεκινάω να παίζω πάλι. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
08 Nov 2013 20:35 #135025 by Βασίλης Καμακάρης
Οι αναμνήσεις ξεκινάνε καθώς έχουμε το Review του Spyro the Dragon από τον Σπύρος Μπλιάγκος. Ένα μεγάλο διαμάντι από την Insomniac Games.

More
09 Nov 2013 08:56 #135034 by Χριστιάνα Θάνου
Ο Spyro ήταν υπεύθυνος που μου αρέσουν οι δράκοι πολύ! Τα πάντα για αυτό το game μου φαινόντουσαν τότε ωραία. Το γεγονός ότι ο Spyro είναι μώβ και το ότι έπρεπε να εξερευνήσουμε τόσα μέρη για να μαζέψουμε διαμάντια ήταν δυο από τους λόγους που μου άρεσε τόσο. Άλλος ένας λόγος που το έπαιζα φανατικά είναι ότι το A.I των αντιπάλων ήταν μετριότατο προσφέροντας μερικές ώρες χαλαρού gameplay, τουλάχιστον πιο χαλαρού από ότι προσέφερε το Streets of Rage που έπαιζα πολύ εκείνη τη περίοδο.