Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Crash Bandicoot (PlayStation)

More
23 Aug 2013 11:27 #130842 by Σπύρος
Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απίστευτη τριλογία της Naughty Dog που ήρθε από το πουθενά για να κοντράρει εδραιωμένους γίγαντες όπως τον Sonic και τον Mario. Ένας τίτλος σταθμός για τους κατόχους του πρώτου PlayStation που παίδευε τα παιδικά μας χέρια και έμεινε στο μυαλό μας ως η μασκότ της Sony. Αργότερα έπαψε πια να είναι αποκλειστικότητα και με την Naughty Dog μακριά του δυστυχώς το συμπαθέστατο Bandicoot βυθίστηκε στην μετριότητα.

[youtube:1ulzbp7l]
[/youtube:1ulzbp7l]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2013 11:39 #130843 by Alex Filos
Πολύ ωραία games. Τερμάτισα το 1 και το 2 στα φυλάκια και στη σκοπιά (με όλα τα μυστικά). Μετά τελείωσε ο στρατός οπότε άφησα το 3 στη μέση. Είχε και αυτά τα ενοχλητικά timed runs.

More
23 Aug 2013 12:45 #130849 by Βασίλης Καμακάρης
Πραγματικά ένα παιχνίδι που ήταν απόλαυση στο ps1.

More
25 Aug 2013 11:17 #130972 by Στέλιος Παπαδόπουλος
ισχύει!!! εμένα μου άρεσε πολύ και το racing που είχε βγει τότε!!!

More
25 Aug 2013 12:16 #130974 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τι να λέμε τώρα! Απο τα καλύτερα platform ήταν. Ειδικά το 1 και το 3 τα είχα ξεφτιλίσει.. Το CTR Crash Team Racing ήταν καλό αλλα μια απλή αντιγραφή του mario kart καμία σχέση με το original. Επίσης, και το party δεν θυμάμαι πως λέγεται όσο και να προσπαθήσαμε να το παίξουμε τα παιχνίδια που είχε ήταν χαοτικά με άσχετα αποτελέσματα.

More
25 Aug 2013 14:14 #130980 by Στέλιος Παπαδόπουλος
ε ναι γι' αυτό μ' άρεσε!! είμαι μεγάλος λάτρης του Mario Kart και μου αρέσει να δοκιμάζω κάθε αντιγραφή του!!

More
28 Aug 2013 01:17 #131156 by Κώστας Λάβαρης
Το Crash Bandicoot αποτελεί ένα από τα all time classic παιχνίδια που έχει συντροφέψει πολλούς gamers που έχουν το PS1. Ο Σπύρος Μπλιάγκος ετοίμασε για χάρη του GameWorld.gr το review του παιχνιδιού, το οποίο θα σας φέρει στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις.

[youtube:16w1mvje]
[/youtube:16w1mvje]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Aug 2013 01:31 #131161 by Βασίλης Καμακάρης
Θέλω πολύ να το ξαναπαίξω για να ζήσω τις παλιές καλές αναμνήσεις.

More
28 Aug 2013 01:36 #131162 by Σπύρος
Προτείνω emulator (epsxe) στο pc πάντως για να το ευχαριστηθείτε ακόμα περισσότερο. Επίσης αν όπως και εγώ δώσατε κάποια στιγμή το παιχνίδι σε ξαδέρφια κτλ ή το ανταλλάξατε, μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να το ξαναβρείτε στη συλλογή σας, όχι γιατί είναι σπάνιο αλλά γιατί είναι αρκετά ακριβό (τουλάχιστον 20 ευρώ).

More
28 Aug 2013 01:49 #131163 by Κώστας Λάβαρης
Ή ξαμοληθείτε στα video clubs και νοικιάστε το... :P Εγώ πάντως τώρα παίζω Bugs Bunny: Lost in Time (άλλη επικούρα αυτό) και μόλις τελειώσω ξεκινάω πάλι Crash Bandicoot. Για όσους θέλουν να το δοκιμάσουν στο pc, να ένας οδηγός για το epsxe:

[youtube:39ch1iol]
[/youtube:39ch1iol]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.