Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Quell: memento

More
19 Jul 2013 17:12 #128714 by Βασίλης Καμακάρης
[center:2jkll72u] [/center:2jkll72u]

Το Quell: memento είναι ένα Puzzle game που σας υπόσχεται ώρες διασκέδασης με ένα εξαιρετικό voice-over και περίπου 150 γρίφους για να ολοκληρώσετε.

[center:2jkll72u][youtube:2jkll72u]
[/youtube:2jkll72u][/center:2jkll72u]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2013 23:25 #129061 by Κώστας Λάβαρης
Το review της Χριστιάνας Θάνου για το Quell: Μemento ανέβηκε στο GameWorld.gr. Το παιχνίδι αποτελεί μια έξυπνη αγορά για τους κατόχους PS Vita και smartphones.

[youtube:lvuv3j19]
[/youtube:lvuv3j19]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Jan 2014 16:45 #139792 by Χριστιάνα Θάνου
Το Quell: Memento είναι ένα από τα πιο ωραία και μελαγχολικά puzzle games για το PS Vita. Χειρίζεστε μια σταγόνα νερού και πρέπει να περάσετε από διάφορες πίστες οι οποίες έχουν τα δικά τους μυστικά περάσματα και κολπάκια. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι ότι τα chapters έχουν από μια θεματολογία που δεν ξεφεύγει ποτέ από την κεντρική ιστορία.

Γενικά το Quell μου άφησε καλές εντυπώσεις αφού είχε πολύ καλή και γρήγορη ανταπόκριση και ελευθερία να διαλέξετε οποιοδήποτε μοντέλο χειρισμού σας αρέσει (touchscreen ή buttons). Η αφήγηση της ιστορίας ήταν μοναδική και το soundtrack από τα πιο ωραία που έχω ακούσει σε game. Το μόνο αρνητικό που βρήκα ήταν η έλλειψη νεων στοιχείων, δεν είδα το Quell να προσφέρει κάτι καινούριο στα puzzle games.