Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Rayman Legends

More
19 Feb 2013 17:56 #120673 by Παντελής Δασκαλέλος
Rayman Legends

Δωρεάν το Online Challenge mode στο Wii U την άνοιξη. Ανακοινώθηκε για PS3 και Xbox 360 [UPDATE 2]

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Apr 2013 15:52 #122758 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 11/4/2013] Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού δύο από τους developers (Michael Encel και Michael Micholic) του Rayman Legends στο Official Nintendo Magazine η καθυστέρηση κυκλοφορίας του επερχόμενου Platform θα έχει και θετικές επιπτώσεις. Συγκεκριμένα θα προστεθούν 30 καινούργια levels και αρκετά καινούργια bosses. Εν τω μεταξύ, ο Michael Encel δήλωσε πως κατανοεί τις αντιδράσεις των fans της Nintendo ύστερα από την απόφαση της Ubisoft να διαθέσει το Rayman Legends στο PS3 και στο Xbox 360 και παράλληλα να αναβάλλει την κυκλοφορία του για επτά ολόκληρους μήνες.

More
25 Apr 2013 15:52 #123350 by Βασίλης Καμακάρης

Vasilis wrote: Καθυστέρηση για το Rayman Legends στο Wii U

Η αντίδραση των οπαδών και των προγραμματιστών.
Διαβάστε Περισσότερα...

[UPDATE 25/04/2013] Μετά από πολλές καθυστερήσεις, έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Rayman Legends. Τώρα αντί για καθυστέρηση, το αγαπημένο platformer θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο αντί για τον Σεπτέμβριο, δηλαδή νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Το Rayman Legends θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Αυγούστου για PS3, Xbox 360 και Wii U. Ίσως το γεγονός αυτό να σχετίζεται και με τις φήμες που έλεγαν ότι θα δούμε το Rayman Legends και στο PS Vita στις 29 Αυγούστου. Η Ubisoft στην προσπάθειά της να ηρεμήσει τους fans, προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα mini game για το Wii U, το Rayman Legends Challenges το οποίο έχει τέσσερα επίπεδα και θα μπορούν να παίζουν μέχρι και πέντε παίχτες μαζί.

More
28 May 2013 13:35 #124717 by Κώστας Λάβαρης
Το Rayman Legends στο PS Vita

Θα περιέχει δύο special costumes και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
28 Aug 2013 16:45 #131210 by Κώστας Λάβαρης
Στις 30 Αυγούστου κυκλοφορεί το Rayman Legends και αναμένεται να είναι από τα καλύτερα φετινά platforms. Μέχρι τώρα τα έχει πάει καταπληκτικά στις κριτικές. Περιμένω να δω και το review του GameWorld! Δείτε το launch trailer του παιχνιδιού:

[youtube:3vfcxeeo]
[/youtube:3vfcxeeo]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Sep 2013 00:09 #131485 by Βασίλης Καμακάρης
Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το Review του Rayman Legends από τον Γρηγόρη Βούλγαρη με την παρέα του Rayman καθώς μπλέκουν σε απίστευτες περιπέτειες στον κόσμο του Rayman...

More
02 Sep 2013 00:21 #131487 by Κώστας Λάβαρης
Κορυφαίο Platform. Έχω εντυπωσιαστεί με το παιχνίδι καθώς προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες gaming. Οι πίστες (πάνω από 120) είναι φτιαγμένες με φαντασία, με θανατηφόρες παγίδες, μεγάλους αρχηγούς και ότι άλλο χρειάζεται για να φτιάξει ένα κορυφαίο τίτλο. Ακόμη ο ήχος είναι πολύ ωραίος και σε βάζει στο κλίμα του παιχνιδιού.

Εγώ πάντως ενθουσιάστηκα με το Rayman Legends και πιστεύω πως με αυτόν τον τίτλο η σειρά έφτασε στο επίπεδο να κοιτάξει στα μάτια άλλα μεγαθήρια των platforms, π.χ. Crash, Sonic κτλ. Για μένα έγινε πλέον ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες!

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Sep 2013 01:54 #131490 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Πραγματικά είναι για μια ακόμη φορά το καλύτερο platform, όπως είχε συμβεί κατά την άποψή μου και πριν δύο χρόνια με το Rayman Origins. Εδώ το παιχνίδι έχει μεγαλύτερο περιεχόμενο, ξανά αρκετές φρέσκες ιδέες (σε ένα είδος που πολοί θεωρούν τελειωμένο) και φυσικά είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο και απίστευτα διασκεδαστικό.

Είχα καιρό να "σκαλώσω" με ένα τέτοιο game και όπως σημειώνω και στο review είναι η ιδανική μέιξη από στοιχεία παλιών γνωστών platfrom όπως φυσικα τα Mario και Sonic, αλλά και τα Donkey Kong Country, Crash και πάει λέγοντας...

More
02 Sep 2013 11:17 #131494 by Αντώνης Κονδύλης
Rayman Origins και τώρα Rayman Legends κορυφή στο είδος .Πολύ καλό και το review.Μακάρι να συνεχίσουν να βγάζουν τέτοια games και για εμάς τους χρήστες του PC(νομίζω μαζί με το Super Mario(wii version) και το Sonic Generations πρέπει να είναι τα πιο FUN games που έχω παίξει στο pc τα τελευταία χρόνια.

More
30 Sep 2013 16:27 #133026 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Rayman Legends
το θέλω σαν τρελός, δυστυχώς για την ώρα δεν παίζουνε λεφτάκια, και δε ξέρω πότε θα το αποκτήσω καθώς θα βγούνε κάποια games που χω στο μυαλό και τα θέλω.
αλλά απ'οτι το έπαιξα στο demo απο το ps store, μιλάμε για ένα επικό platform. γι'αυτό αγαπάω την ubisoft. εν καιρώ θα παιχτεί!!!