Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
x_yannis wrote: Μόλις τελείωσε και το 1ο τουρνουά Fifa 12 για Xbox 360!
Μετά από απόφαση που βγάλαμε οι συμμετέχοντες, λόγω έλλειψης αγώνων προετοιμασίας, σαν τελική βαθμολογία μέτρησε ο μέσος όρος των δυο επίσημων αγώνων της Τρίτης 10/10/11.
Jimakos13: 9.20, 6.20 | 7.70
x_yannis: 9.20, 7.30 | 8.25
giorgos21: 6.80, 7.00 | 6.90
kalabakas: 8.10, 7.20 | 7.65
Teokaizer: 5.90, 5.90 | 5.90
Τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον είχα εγώ που εξαιρούμαι του διαγωνισμού και αμέσως μετά είναι ο Jimakos13, ο οποίος είναι και ο νικητής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε πολύ καλά και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα! Μπράβο σε όλους!
Ο νικητής κάθε Δευτέρας θα πρέπει να στέλνει email στο info - gameworld.gr με το δώρο που επιλέγει.
Jimakos13 wrote:
x_yannis wrote: Μόλις τελείωσε και το 1ο τουρνουά Fifa 12 για Xbox 360!
Μετά από απόφαση που βγάλαμε οι συμμετέχοντες, λόγω έλλειψης αγώνων προετοιμασίας, σαν τελική βαθμολογία μέτρησε ο μέσος όρος των δυο επίσημων αγώνων της Τρίτης 10/10/11.
Jimakos13: 9.20, 6.20 | 7.70
x_yannis: 9.20, 7.30 | 8.25
giorgos21: 6.80, 7.00 | 6.90
kalabakas: 8.10, 7.20 | 7.65
Teokaizer: 5.90, 5.90 | 5.90
Τον μεγαλύτερο μέσο όρο τον είχα εγώ που εξαιρούμαι του διαγωνισμού και αμέσως μετά είναι ο Jimakos13, ο οποίος είναι και ο νικητής. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, παίξαμε πολύ καλά και έχουμε πολύ μέλλον ακόμα! Μπράβο σε όλους!
Ο νικητής κάθε Δευτέρας θα πρέπει να στέλνει email στο info - gameworld.gr με το δώρο που επιλέγει.
Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για μία διασκεδαστική βραδιά, έχω στείλει e-mail σχετικά με το δώρο μου.
Ευχαριστώ και Καλή συνέχεια σε όλους !!!
Jimakos13 wrote: Παιδιά έχω στείλει το e-mail στο info [ατ] gameworld.gr αλλά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση.