Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pro Evolution Soccer 4 Tournament

More
15 Sep 2005 00:40 #2837 by Μάνος Γρυπάρης
Παίδες, το τουρνουά τελικά ακυρώνεται.

Προσπαθήσαμε να συνδεθούμε με τον Caniggia, ADSL και οι δύο. Τζίφος! Συνδέεται και πάει με καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων!!!

Επειδή θα έχουμε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα Internet Cafe, μπορούμε να μπούμε σε κάποιο Τουρνουά Pro Evo 4 (με πολύ μικρό κόστος συμμετοχής). Δευτέρα βράδυ είναι ότι πρέπει. Ελπίζω να είστε από Αθήνα. (Ο Dante ξέρω ότι είναι)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2005 10:17 #2843 by Κώστας Dante

Manos wrote: Παίδες, το τουρνουά τελικά ακυρώνεται.

Προσπαθήσαμε να συνδεθούμε με τον Caniggia, ADSL και οι δύο. Τζίφος! Συνδέεται και πάει με καθυστέρηση 10 δευτερολέπτων!!!

Επειδή θα έχουμε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα Internet Cafe, μπορούμε να μπούμε σε κάποιο Τουρνουά Pro Evo 4 (με πολύ μικρό κόστος συμμετοχής). Δευτέρα βράδυ είναι ότι πρέπει. Ελπίζω να είστε από Αθήνα. (Ο Dante ξέρω ότι είναι)

’ντε, ανυπομονώ!! :mrgreen: :mrgreen:

More
17 Sep 2005 01:30 #2893 by Nikiforos
egw dil me to cannigia pou eimaste k oi ksenixtes pezoume xalara...alla an einai na pezoume 6 to proi tote den leei.

poli kali idea na vrethoume se kanena cafe... :) real pragmatakia dil... :) athina eimai k egw...perimenw nea sas pedes

More
21 Sep 2005 00:01 #3052 by Κώστας Dante
Μάνο, εσύ θα το κανονίσεις μάλλον... :P

More
21 Sep 2005 03:23 #3059 by Μάνος Γρυπάρης
Μιας και θα υπάρξει συνεργασία με τα Bits & Bytes, ας πάμε κατα κει μια βόλτα από τώρα. Στα BnB Αμαρουσίου διοργανώνεται κάθε Τετάρτη τουρνουά Pro Evolution Soccer (Παναγή Κυριακού 9, σε εκείνο τον κεντρικό πλακόστρωτο δρόμο του Αμαρουσίου που μου διαφεύγει το όνομά του. Δίπλα στην Κηφισίας τέλος πάντων). Είναι και το μοναδικό Net Cafe που διοργανώνει του τουρνουά αυτό κάθε εβδομάδα.

Η σχετική διεύθυνση: pro4.bnb.gr
Tι θα λέγατε για την άλλη Τετάρτη? :wink:

Ελπίζω να βολεύουν οι ώρες μου γιατί Τετάρτες έχω και προπονήσεις στα Σούρμενα. Αν είναι νωρίς το απόγευμα εγώ είμαι μέσα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)