Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
εχουν κανει ενα μικρο update και εχουν βαλει καινουργιο παικτη.α επισης καντε με και εμενα add andrew8GRlegend10 wrote: ρε παιδιά χτες που γύρισα από τις διακοπές το άνοιξα το απόγευμα και γράφει busy το πρωί έπαιξα αλλά πάλη τώρα δεν μπορώ να παίξω γιατί πάλι λέει busy τι έχει γίνει 1 μήνα έλειψα και αλλάξαν όλα :-k :-k :-k
kammeno souvlaki wrote:
εχουν κανει ενα μικρο update και εχουν βαλει καινουργιο παικτη.α επισης καντε με και εμενα add andrew8GRlegend10 wrote: ρε παιδιά χτες που γύρισα από τις διακοπές το άνοιξα το απόγευμα και γράφει busy το πρωί έπαιξα αλλά πάλη τώρα δεν μπορώ να παίξω γιατί πάλι λέει busy τι έχει γίνει 1 μήνα έλειψα και αλλάξαν όλα :-k :-k :-k
Vladimir λένε και τον πατέρα μου! Τυχαίο?Nikolis wrote: Με πόρωσε ο Tilion και έγινα και εγώ μέλος. Πολύ καλό παιχνίδι. Κλάσεις ανώτερο από το DotA που δεν με τράβηξε καθόλου. Ξεκίνησα με τον τότε ελεύθερο Vladimir αν και πλέον έχω ξεκλειδώσει Mordekaiser και Olaf. Θα με βρείτε στο όνομα Zaratoth.
Reith wrote: Ρε τι παιζετε LoL να πουμε τραβατε πορωθειτε ΗοΝ να νιωσετε οσο δν παει ](*,) ](*,) ](*,)
Alcatraz wrote: Vladimir λένε και τον πατέρα μου! Τυχαίο?