Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ιδέες για τουρνουά - Οργάνωση για Ημέρες/Ώρες

More
15 Aug 2005 22:03 #695 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Managerικά τουρνουά αρχίζουν και πληθαίνουν. Έχουμε το Ελληνικό Τουρνουά για Football Manager 2005 που θα ξεκινήσει Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη 22:00-00:00.

Μετά έχουμε ένα Αγγλικό για Football Manager 2005 το οποίο τρέχει κάθε Τρίτη 22:00-00:00, αλλά βλέπω ότι έχουν γίνει αρκετά retire. Το συνεχίζουμε κανονικά?

Και τέλος τίθεται και το θέμα του τουρνουά CM '01/'02 το οποίο λογικά θα μπει Δευτέρα ή Τετάρτη. Πιστεύω ότι η Δευτέρα λόγω Θέμου είναι ότι πρέπει.

Εσείς πως πιστεύετε ότι θα πρέπει να οργανώσουμε τις ημέρες και ώρες των τουρνουά? Μήπως να αφήναμε στην άκρη κάποιο εκ των Αγγλικό-FM2005 και Ελληνικό-CM '01/'02? Κάποιοι έχουμε δηλώσει συμμετοχή και στα 3, πιστεύετε ότι θα τα προλαβαίνουμε?

Επίσης την Τετάρτη μπορούμε να οργανώσουμε και τουρνουά για Pro Evolution Soccer 4. Σε μορφή mini-cup με νοκ-αουτ αγώνες.

Για όλα αυτά θα υπάρχει ενημέρωση από την κεντρική σελίδα του gamesradio.gr . Οπότε όσοι είστε διοργανωτές θα μπορείτε να γράφετε και τις ειδησούλες με τα screenshots.

Ακούω ιδέες/προτάσεις... :roll:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Aug 2005 21:01 #862 by Andreas
Loipon...Ego isos se stenaxoriso alla den nomizo na kano host me to FM 05... Vevaia pote den to apokleio...Apla allazo kai panepistimio apo tora kai den ksero ti tha vro ekei pou pao :?
Analoga vevaia...An einai opos palia oi wres mou den nomizo na exo provlima...Alla ta 4 mathimata pou tha diavaso fetos einai san na leme 8 apo persy :?

Tes ppa...Ayta einai dika mou...An mporeso pantos tha miliso :)

More
17 Aug 2005 21:21 #871 by Evangelos
Σε ότι αφορά το Αγγλικό στο FM, έχουμε μείνει τρία άτομα και δεν ξέρω αν λέει να συνεχίζεται με τόσους λίγους. Θεωρώ ιδανικό ένα τουρνουά με έξι συμμετοχές, δε νομίζετε κι εσείς;

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη είναι περίεργες ημέρες, αφού υπάρχει το Champions League και το UEFA Cup. Και καλά στο CL οι ώρες είναι γνωστές (21:45-23:45), αλλά στο UEFA μπορεί να παίζει μια ομάδα στις 18:00 ή και στις 23:00. Κι εγώ υποστηρίζω την ΑΕΚ, που συμμετέχει στο UEFA και όπωσδήποτε θα παρακολουθώ τους ευρωπαϊκούς αγώνες!

Οι Παρασκευές είναι καλές, βγαίνουμε και το Σάββατο, έτσι κι αλλιώς.

Σε ότι αφορά τις ώρες και 21:00 ή 21:30 να ξεκινούσαν τα τουρνουά, δε θα ήταν άσχημα...

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
17 Aug 2005 21:41 #877 by Μάνος Γρυπάρης
Όχι ρε c Παρασκευή, τρελός είσαι? Παρασκευή 22:00-00:00 είναι για καφεδάκι. Και νωρίτερα έχουμε και δουλειές! :D
Εκτός από Σάββατο καλό είναι να βγαίνεις και Παρασκευή, να ξεσκάς λιγάκι! Μερικοί βγαίνουν για καφέ την Παρασκευή και για club το Σάββατο ας πούμε (άλλοι βγαίνουν και την Κυριακή, 3 φορές δηλ.)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Aug 2005 21:58 #878 by Evangelos
Να σου πω την αλήθεια μου Μάνο, εγώ είμαι φοιτητής στη Μυτιλήνη και είμαι κάθε μέρα έξω! Το μεσημράκι για καφέ και το βραδάκι για ποτό, αποφεύγωντας τις πολύ "πιασάρικες" μέρες, λόγω... συνωστισμού!
Και Σαββατο να μου λέγατε, μέσα θα ήμουνα...
Τα ποτάκια μου εξάλλου τα πίνω και τις καθημερινές, με την κατάλληλη, καλή παρέα!

Ότι πείτε...

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
19 Aug 2005 20:13 #1003 by alex
symfwnw kai egw gia kainourio aggliko prwtathlima me 6 symmetoxes.. Analamvanw kai host an den yparxei provlima..