Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τουρνουά CM 01/02: The best ever

Poll: Αγαπημενο συστημα στο CM01/02??? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

3-5-2
4 30.8%
4-4-2
5 38.5%
4-3-3
2 15.4%
3-4-3
No votes 0%
4-2-4
No votes 0%
Aλλο
2 15.4%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
03 Sep 2005 18:32 #2146 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν να πούμε σίγουρα πότε θα ξεκινήσουμε να ετοιμάσω τα πάντα...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Sep 2005 20:16 #2149 by Γιώργος Γκούμας
Ομορφοπαιδα το προγραμμα λεει για Τριτη 6/9.Αν εχω εφημερεια θα σας πω την Δευτερα...Το πολυ να αναβληθει για μια μερα,αλλα δεν το νομιζω.

More
03 Sep 2005 20:44 #2150 by Giorgos

Manos wrote: ’ντε να μαζεύεται λαός:
Shankly: Παναθηναϊκός
Manos: ΟΦΗ (μαγαζί γωνία!)

Μου φαίνεται θα χρειαστούμε άλλους δύο. beastie κι άλλος ένας σπεύσατε. Μόλις ξεκινήσει το ραδιόφωνο εγώ με τον Sir_A_K θα έχουμε πρόβλημα λόγω της εκπομπής που πέφτει καθημερινά, ίδια ώρα :?

Mano se blepo kai perneis olo thn omada mou ton "ΟΦΗ" , kai edo kai sto tour tou Fm2005 , ...... mipos eisai krifo-Ofitzhs ????? Mallon brika ton monadiko anthropo sthn ELLADA pou einai PAO kai ipostirizi ton OFI !!!!!
GIOUPI !!!!!! :lol: :lol:

More
04 Sep 2005 01:25 #2165 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι ρε, απλά θέλω να μου κάνει τις αβάντες ο Γκούμας, γι'αυτό! :mrgreen:
’σε που τότε ο ΟΦΗ "μαμούσε" που λέει και το Free. Τι Gomez και τι Δερμιτζάκηδες και τι Caldes Samson και της παναγιάς τα μάτια. Αξέχαστες εποχές με τα φαντάσματα του ελληνικού πρωταθλήματος και τον Γιαννούτσο ερευνητή! Ήταν ωραίες εποχές. Αν είδατε στο Computer Games One, τεύχος Ιουλίου, ο Τσουβέλας στην συνέντευξη 4 έφαγε στο ΟΦΗ-ΠΑΟ. Καλώς τα παιδιά 4-0! Για CM '01/'02 είναι εγγύηση ο ΟΦΗ. Θες να τον αναλάβεις εσύ? Γιατί όταν αρχίσει η εκπομπή δεν θα έχουμε χρόνο. Μην ακούτε τον Αντώνη τι λέει! Είναι επειδή έχει να παίξει τουρνουά χρόνια, γι'αυτό, και του ξανάρθανε οι ορέξεις! :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Sep 2005 02:30 #2174 by Αντώνης Κατρής
Αυτό έχει μια μικρή δόση αλήθειας.... Λόγω 56k είχα αφήσει τα online στην άκρη αλλά τώρα που έρχεται η αλλαγή θα κάνω την επανάστασή μου!!! Πάντως δε νομίζω ότι είναι κακή ιδέα να έχουμε live αναμετάδωση από την εκπομπή... Θα συνεργαστούμε Μάνο και θα μεγαλουργήσω ε..... μεγαλουργήσουμε ήθελα να πω... Τι λες θα γίνεις assistant μου στο Γηραιό???? :D

More
04 Sep 2005 02:58 #2177 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν μου λες βρε συνάδελφε, τα SMS και τα E-mail στον αέρα πως θα τα διαβάζουμε? Θα φωνάζουν οι άλλοι "ΠΑΤΗΣΤΕ ΡΕ CONTINUE..." κι εμείς θα έχουμε μαύρα μεσάνυκτα. Γιατί ως γνωστόν στο CM '01/'02 αν δεν πατούσανε όλοι Continue δεν προχώραγε το παιχνίδι. Οπότε από το να τους κάψουμε άστο καλύτερα! Εκτός κι αν φέρω το Laptop μέσα στο στούντιο και το συνδέσουμε στο δίκτυο. Χμμμμ, λες?
Moυ έβαλες φωτιές τώρα, δεν ξέρω. (φτου! έχασα και το ελληνικό για Fm2005 τώρα!) Αλλά και πάλι, Ηρακλή μωρέ? Αν δεν πάρει o KRHTIKOS τον ΟΦΗ θα προτιμούσα ΟΦΗ. Είχε παικταράδες τότε, βάλε και τον Ιορδανίδη σε αυτούς που προανέφερα, είχε ένα τρελό potential ability, ούτε που θυμάμαι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Sep 2005 12:15 #2181 by Γιώργος Γκούμας

Manos wrote: Είχε παικταράδες τότε, βάλε και τον Ιορδανίδη σε αυτούς που προανέφερα, είχε ένα τρελό potential ability, ούτε που θυμάμαι.

Και ενα τρελο Ambition 19 που οποιος ηθελε πηγαινε και τον χτυπαγε και μετα γινονταν unhappy...καλη ιδεα θα εχει γελιο αν κανετε αυτο με το laptop.Θα μας μαθαινουν σε ολο το κοσμο.

More
04 Sep 2005 12:46 #2182 by Αντώνης Κατρής
Η ιδέα με ψήνει τρελά.... Το δοκιμάζουμε στην τελική στην πρώτη εκπομπή και αν δε βγει καλό παραδίδουμε τον πρωτοπόρο Ηρακλή σε όποιον ενδιαφέρεται

More
04 Sep 2005 17:08 #2199 by sourwtiri
χαιρετω! ενδιαφερομαι κι εγω για το συγκεκριμενο αλλα αυτην την τριτη δε μπορω δυστυχως! Οι τριτες εχουν κατωχυρωθει? αν ναι μπορω να κανονισω με δουλεια!
και κατι αλλο...η εκδοση φανταζομαι θα ειναι η 3968 ε? επισης ειχε βγει κι ενα update (με τις τοτε μεταγραφες του ιανουαριου αν δεν κανω λαθος) το οποιο ομως δεν το βρισκω πλεον πουθενα! θα χρησιμοποιηθει αν το εχετε?

More
04 Sep 2005 18:40 #2203 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν νομίζω να ήταν το update επίσημο γιατί δεν το βλέπω και στα Downloads της SI. Ανεπίσημα δεν βάζουμε σε καμία περίπτωση γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις κάποια στιγμή το παιχνίδι crashάρει μία και καλή... :?
Αν θες μπες από την άλλη Τρίτη. 22:00-00:00.

Απλά υπενθυμίζω ότι όσοι συμμετέχετε θα πρέπει να είστε Online λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ. Το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεκινήσει αν δεν είστε όλοι μέσα. Να δώσετε κωδικό και στον Host για να ξέρει τι να κάνει σε περίπτωση που απουσιάσετε εξ ολοκλήρου (εκεί την ομάδα σας την αναλαμβάνει ο Host αναγκαστικά για να συνεχίσει το παιχνίδι, εκτός κι αν έχετε κανένα φίλο μέσα στους συμμετέχοντες :mrgreen: Κοινώς την βάζει "On Holiday" και ότι γίνει ).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)