Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2006: Ελληνικό Τουρνουά

More
31 Oct 2005 17:00 #4796 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιδια δεν εχω το Msn του dukeM...αν καποιος το εχει ας το γραψει η τουλαχιστον το βραδυ να το προσθεσει στν συζητηση...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2005 19:00 #4799 by Μάνος Γρυπάρης
Οκ. ’ρα σήμερα, σύμφωνα με τους κανόνες, απαγορεύονται οποιεσδήποτε μεταγραφές από και προς τον Παναθηναϊκό. Να μην χαλάσουμε την πληρότητα της ομάδας!!! :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Oct 2005 22:01 #4805 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιχταρες μου κανονιστε και δεν μπειτε...10 ειναι και ειμαι ΜΟΝΟ εγω και ο Geo7. :x

More
01 Nov 2005 01:00 #4809 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά δώσαμε το παρόν! :mrgreen:
Sorry που άργησα αλλά ξέρεις ότι είχα προπόνηση, παίζει να αργώ το πολύ 5-6 λεπτά.

Όσους τσέκαρα με κόκκινο θα πρέπει να μπούνε την Δευτέρα, διαφορετικά συμπληρώνουν 2 συνεχόμενες απουσίες και την θέση τους παίρνει άλλος.

Ολυμπιακός: Mikeribo5 (HOST) ( mike_plataris@yahoo.gr )
Παναθηναϊκός: Mvp ( babis13@hotmail.com )
ΑΕΚ: egpap ( egpap@yahoo.com )
ΠΑΟΚ: bofmar ( bofimar@in.gr )
Λάρισα: Manos ( hardcoregr@yahoo.com )
Αιγαλεω: Geo7 ( froggie2001@hotmail.com )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Nov 2005 14:41 #4832 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά ο dukem δεν θα συνεχίσει. Απ' τη μία δεν έχει την απαιτούμενη σύνδεση κι απ'την άλλη δεν προλαβαίνει.

Έχουμε 2 κενές θέσεις. Όποιοι χρήστες θέλουν από το forum μπορούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά (αρκεί να έχουν ADSL και βέβαια το FM 2006 αυθεντικό καθ'ότι πρέπει να περάσουνε το patch και ως γνωστόν crack δεν υπάρχει. Χεχε :mrgreen: )

Ελεύθερες ομάδες
Ακράτητος
Απόλλων Καλαμαριάς
Ατρόμητος Αθηνών
Ηρακλής
Ιωνικός
Ξάνθη
Λάρισα
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Πανιώνιος

@Geo7: Επειδή θέλω να ελευθερώσω θέση ξένου θα πρέπει να πουλήσω οπωσδήποτε έναν. Σου δίνω αν θες τον Sisic για τον οποίο είχες ενδιαφερθεί. Όσο κάνει! :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Nov 2005 14:46 #4834 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγινε και το τοπικ με τα screenshots!

ΕΔΩ

More
01 Nov 2005 15:55 #4846 by Evangelos
Παίδες, άργησα λίγο αλλά τελικά μπήκα.
Πίστευα ότι δε θα μπορούσα να μπω στον server, αλλά τελικά όλα πήγαν ρολόι. Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ έπαιξε το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την πανίσχυρη Olympique Lyonnais στο ΟΑΚΑ, την οποία φιλοδώρησα με ένα σκορ 3-0, αποδεικνύωντας πως είμαι σε καλό δρόμο!
Δυστυχώς το μεταγραφικό μπάτζετ κυμαίνεται από 450,000€ - 550,000€ κι έτσι δεν έχω την πολυτέλεια να "χτυπήσω" τους παίκτες, που παίρνει ο Mike! Παρ' όλα αυτά, προσπαθώ...
Πρώτη μεταγραφή για την ΑΕΚ ο 33χρονος Ισπανός Luis Cembranos, που αποκτήθηκε για backup του Vasilis Lakis. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα της άμυνας και για το λόγο αυτό, πρώτη προτεραιότητα πλεόν αποτελούν οι μεταγραφές δεξιού και αριστερού μπακ. Προτάσεις έχουν γίνει αρκετές και αναμένουμε...
Παρελθόν από την Ένωση, αποτελεί ο 19χρονος τερματοφύλακας Giannis Arampatzis που μεταγράφηκε στον Olympiakos, έναντι 100,000€!
Έντονο ενδιαφέρον για τον Christos Bourbos έδειξαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη, που μανατζάρονται όμως από Bofmar και DukeM, κι έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή του, παρά τα υψηλά ποσά που προσφέρθηκαν! Μετα λύπης διαβάζω ότι ο DukeΜ δε θα συνεχίσει, ελπίζω να επανέλθει η Ξάνθη με ανάλογη προσφορά, αν βέβαια δεν την αναλάβει άλλος.
Προς ενημέρωση των Human Managers, ο Nicolas Malbasa είναι διαθέσιμος προς πώληση σε πολύ χαμηλή τιμή πλέον (50,000€), με στόχο να ελευθερωθεί θέση ξένου.
ΥΓ: Ε, αυτό ήταν από τα περίεργα....
Με PSTN κι έτρεχε καλύτερα κι από την ISDN, που είχα στη Μυτιλήνη!!!
Δεν κάνω πλάκα... Ελπίζω να μην είχαατε πρόβλημα κι εσείς.
Σήμερα πήρα τον πΟΤΕ για να παραπονεθώ για την καθυστέρηση που έχει προκύψει σχετικά με την αίτηση για aDSL, που έκανα από τις 20 Οκτωβρίου και με ενημέρωσαν πως μέσα στη βδομάδα, θα τακτοποιηθεί το θέμα. ’ντε να δούμε...

Η βλακεία είναι αήττητη!

More
01 Nov 2005 16:03 #4848 by Μιχάλης Πλατάρης
Σηκωσαν το τηλεφωνο?!!Και αυτο ειναι προοδος!!

More
01 Nov 2005 17:34 #4854 by Μπάμπης Κάιδος
De mou lete re pedia, mexri ti imerominia ftasate? Ego simera pira to pexnidi kai organono idi tin shortlist mou... Oxi oti iparxei idieteri anagki, opos exo pei i omada einai iperpliris. Ena back mono kai eimai complet...

More
01 Nov 2005 17:36 #4856 by Γιώργος Γκούμας
Ante kali arxi na exete kai o prwta8litis xeimwna kalesmenos stin ekpompi.... :D