Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2006: Ελληνικό Τουρνουά

More
29 Nov 2005 12:41 #6141 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιδια χτες τα θελατε και τα παθατε. Θελατε να παιξουμε τα ευρωπαικα και καλα να παθετε που παιξαμε αυτο που κατα κυριο σκοπο ξεκινησαμε. Παιξαμε ΜΟΝΟ ενα παιχνιδι στο πρωταθλημα αφου τα ευρωπαικα μας εφαγαν την ωρα. Επισης τα CONT ειναι απαραδεκτα. Αργουμε 1 λεπτο σε καθε cont με αποτελεσμα να προσωραμε πολυ αργα. Και να φανταστειτε η μεταγραφικη περιοδος εχει τελειωσει οποτε δεν δικαιολογειστε να αργειτε αφου δεν κανουμε offer σε παικτες. Τωρα βεβαια αν εσεις ειστε τοσο πορωμενοι (κοιτα ποιος μιλαει :roll: :wink: ) και θελετε να συνεχισουμε μεταγραφες τωρα τοτε να το παμε με holiday μεχρι τον γεναρη. Τεσπα ελπιζω να μην συνεχιστει κατι τετοιο την αλλη φορα αλλιως θα ξεκινησω force και δεν το θελω....

Στα αγωνιστικα ο Ολυμπιακος δεν ειχε εντελως κανενα προβλημα και συνεχισε νικηφορα στο πρωταθλημα νικωντας τον Ατρομητο σε ενα συγκολιστικο ματς. Στο 17 ο Ριμπο ανοιξε το σκορ για ερθει ο Ζαχαροπουλος και να κανει το 1-1 στο 32. Στο δευτερο ημιχρονο οι ευκαιριες πολλες αλλα το γκολ ηρθε στο 73 στην θεση του Mokoena. Αμεση απαντηση απο τον Ατρομητο και 1 λεπτο αργοτερα ο Μανικας εφερε για 2η φορα το παιχνιδι στα ισα. Ομως ο Θρυλος δεν ειχε πει την τελευταια του λεξη και στο 88 ο Τζολε πηρε το οπλο του και καθαρισε το ματς με ενα καταπληκτικο φαουλ. Τελικο αποτελεσμα ΟΣΦΠ-Ατρομητος 3-2.

Στην Ευρωπη ο Θρυλος συνεχισε την καταρα και εχασε μεσα στη Μπενφικα με 3-1. Το μονο γκολ των "ερυθρολευκων" σημειωσε ο Κωνσταντινου 8O στο 5. Να σημειωθει εδω πως ο Θρυλος ηταν καλυτερος στο ματς εχοντας και πιο πολλες κλασικες ευκαιριες που ομως δεν εφτασαν σε γκολ.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακος ανακοινωνει την αποκτηση του τερματοφυλακα Craig Gordon για να ενισχυσει το αδυνατο του σημειο στο χωρο του τερματος. Ευχομαστε καλη διαμονη και καλη επιτυχια στο νεο μελος την οικογενειας του Ολυμπιακου."
Αυτα ανεφερει η επισημη ιστοσελιδα του Ολυμπιακου μολις λιγες ωρες πριν ληξει η μεταγραφικη περιοδος. Αυτη ηταν και η τελευταια μεταγραφη για τον θρυλο που φετος εφερε σπουδαιους παικτες για να συνθεσουν το ηδη υπαρχον ετοιμο ροστερ.

Αυτα απο τον Ολυμπιακο
Μιχαλης Πλαταρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Nov 2005 13:08 #6143 by Μάνος Γρυπάρης
Ωραίος ο Craig Gordon.
Εγώ ρε γαμώτο έχασα τον Jeysol Joel Vega στο Transfer Deadline για ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ!! :cry:

Τώρα πάει το πουλάκι, πέταξε. Θα πρέπει να περιμένω την 1η Ιανουαρίου για να έρθει o παίκτης (θα φύγει ο Serban, θα έρθει ο Joel Vega. Κεντρικός χαφ φεύγει, κεντρικός χαφ έρχεται). Αφήστε που έχω πρόβλημα από τα δεξιά. Με τον Μπαχράμη παίζω και δεν τραβάει.

Ο χειμώνας προβλέπεται δύσκολος για την Λάρισα. Ευτυχώς που έχω Νταμπίζα-Κωνσταντινίδη πίσω, αριστερό μπακ Λουμπούτη και αμυντικό χαφ Ταρασένκα και δεν περνάει τίποτα! Ένα δεξί μπακ θέλω κι είμαι κομπλέ στα μετόπισθεν. Γιατί όπως λέει κι ο Κουμπαρούλης "Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι άμυνες!" :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Nov 2005 16:38 #6170 by Bobby
ANAKOINWSH PAE AEK

Aprosmeni entos edras itta gnwrise i AEK sti 2h agwnistiki tou Prwtathlimatos apo ton Iwniko me skor 0-1. H AEK itan kalyteri se oli ti diarkeia tou mats, omws milise o nomos tou podosfairou kai o Ionikos pire mia megali niki...
Eytyxws gia tin AEK, to sok tis ittas kseperastike amesa me mia ekpliktiki emfanisi sti Gallia kai megali niki gia to Kypello UEFA kontra sti Rennes, me skor 0-2 kai dyo goals tou Vladimir Ivic!
Plirofories kanoun logo pws metagrafikos stoxos tis Enwsis einai o Grigoris Georgatos, omws me tis fimologoumenes apaitiseis tou prwin diethnous aristeropodarou, poly dyskola tha oloklirwthei ayti i metagrafi...

More
01 Dec 2005 19:21 #6205 by Μάνος Γρυπάρης
Ιωνικός? Kαι μετά σου λένε να μην ακούς το Football Manager :lol:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Dec 2005 21:33 #6319 by Μιχάλης Πλατάρης
Μαγκες αυριο αν μπορειτε να ειστε ολοι μεσα κανονικα και να μην αργησουμε να περιμενουμε κοσμο να προχωρησουμε λιγο γιατι πολυ πισω μειναμε με τα κολοευρωπαικα...

More
04 Dec 2005 21:37 #6320 by Vagelis
egw 1000% deka paradeka elladas(8 paradeka gia mena)tha eimai mesa...kai auth thn fora den kundineuw apo xionothueles..oute apo ergasies pou afhsa gia thn teleutaia stigmh! :D

More
05 Dec 2005 19:17 #6348 by Bobby
Mesa ki egw...
Pantws de nomizw oti logw twn evrwpaikwn agwnwn kathyseterisame tin perasmeni fora. Xreiazetai na patame grigora CONTINUE kai na min perimenoume oloi ta teleytaia deyterolepta. Eksallou kai i Evrwpi einai mesa sti xronia ki afou apantes tin paizoun sta tournaments, de briskw logo na min tin paiksoume ki emeis.....

Me tin wra mas simera!
Ta mele.

More
11 Dec 2005 23:01 #6581 by Vagelis
apo tis prwtes prwines briskomai pisw sthn ellada...alla aurio den tha mporesw na mpw gia to tournoua logw problhmatos ugeias(pneumonia)...elpizw na katalabainete.sugnwmh gia oti problhma auto dhmiourgei.
Thn epomenh deutera ean to tournoua den exei diakopei gia xristougena kalws exontwn twn pragmatwn tha eimai mesa...enw+meta ths 7 tou genarh thamai pali agglia.

More
12 Dec 2005 20:55 #6602 by Μιχάλης Πλατάρης
Παιδες αυτη τη βδομαδα ειχα αρκετες δουλειες και διαβασματα και δεν προλαβα ουτε καν να ανανεωσω την βαθολογια.Απολογουμαι και 'αυτο μετ το τελος του σημερινου Τουρνουα θα πεσουν αμεσως οι εικονες απο τα αποτελεσματα οπως και τα matches απο τους human. Λιγη υπομονη και λιγο μετα τις 12 θα ανεβουν στο site.

Σας περιμενω παιδια σημερα....

More
13 Dec 2005 16:07 #6630 by Μιχάλης Πλατάρης
Ολυμπιακος-ΠΑΟ 3-0
Σημερα ολος ο Πειραιας γιορταζει. Χτες ο Ολυμπιακος νικησε τον Παο με 3-0 με γκολ των Djole, Kamburov και Κωνσταντινου και εφυγε ακομα πιο μακρια απο τους υπολοιπους διεκδικητες του τιτλου.

"Αυτη η μερα ειναι μια απο τις πιο επιτυχημενες στην καριερα μου", δηλωσε ο προπονητης του Ολυμπιακου στην συνεντευξη τυπου μετα τον θριαμβου της ομαδας του επι του αιωνιου αντιπαλου ΠΑΟ με 3-0 μεσα στο καραισκακη. "Οι παικτες μου επαιξα πολυ καλα και θελω να τους ευχαριστησω. Επισης ευχαριστω τους φιλαθλους οπως και το διηκητικο συμβουλιο της ομαδας για την στηρηξη που εδειξε πριν τον αγωνα". Σε ερωτηση δημοσιογραφου για το αν πιστευει πως ο Ολυμπιακος παει για πρωταθλημα και πως ειναι πολυ κοντα απαντησε πως "ακομα ειναι πολυ νωρις. Μπορει να εχουμε καποιο προβαδισμα απο τα υπολοιπα φαβορι τωρα αλλα το πρωταθλημα εχει ακομα πολυ δρομο και τιποτα δεν ξερεις πως θα ξετυλιχθει"