Να μετατρέψει ο Αρης σε φρούριο το Κλεάνθης Βικελίδης, ζήτησε σήμερα ο προπονητής του Αρη K.caveman στην εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου:
«Είναι ευχάριστο να δουλεύεις όλη την εβδομάδa. Εχουμε πολύ όρεξη για δουλειά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποδώσει την αγάπη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας που μας συμπαραστάθηκαν τόσο θερμά. Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο κι εμείς έχουμε ανάγκη τη συμπαράσταση των οπαδών μας. Τους καλούμε λοιπόν να έρθουν στο γήπεδο και να το μετατρέψουν σε φρούριο ώστε να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ», σχολίασε ο προπονητής του Αρη.
Για το αν έχει εντοπίσει αδύνατα σημεία στην ομάδα, τόνισε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την δουλειά που κάνουν οι παίκτες και θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Οσο καιρό είμαι με την ομάδα, έχω κάνει μια αξιολόγηση για τα αδύνατα σημεία αλλά σαφώς δεν πρόκειται να τα αποκαλύψω. Θέλω όμως να προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε. Δεν υπάρχει τέλεια ομάδα, όλες θέλουν βελτίωση και εμείς έχουμε παίκτες με όρεξη για δουλειά και για βελτίωση».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο Αρης δεν έχει κενά στο ρόστερ του, αν και πάντα πρέπει κάθε ομάδα να βελτιώνεται. «Μια ομάδα πρέπει πάντα να βελτιώνεται. Εχω πολύ καλή σχέση και συνεργασία με την διοίκηση και καλή επικοινωνία και η απόφαση για κάθε μεταγραφή είναι πάντα προϊόν συνεργασίας. Στην Ισπανία παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους μπορούν να μεταγραφούν σε όποια ομάδα τους θέλει, καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν. Ωστόσο ο Αρης έχει κάνει κινήσεις για να ισχύσει και στην Ελλάδα αυτό το σύστημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ό,τι οφείλουμε να σκεφτόμαστε και μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα γιατί έχουμε κάθε Κυριακή παιχνίδι. . Αν υπάρξει μεταγραφικό ζήτημα ξέρω ό,τι η διοίκηση θα κάνει την κάθε δυνατή προσπάθεια αφού είμαστε στην ίδια κατεύθυνση».